Sedam42 Kizlar dikkatimi ceken birsey var hamile olanlar yeni hamile belirtisi olanlarda akintinin cogaldini soyluyor ben hic bunu yasamadim akinti vs. Yok bu normalmi
derya69 Sedam42 Herkeste farklı oluyor canım , bende akıntı normal düzeydeydi fakat 7.haftamda çok az kan gelmişti bazende sarımsı lekeler. Protestan kullandım ama doktorum kullanmasan bile olur demişti. Hafif kan veya akıntı başlarda geliyor . Ve de riskli haftalarındasın dikkat et kanama ya da koyu kahve leke gelirse doktoruna danış hemen canım
Morkelebek26 Sedam42 bnde 4+5 im benimde ara ara oluyor canım özellikle bugün 1 tık fazla bence normaldr herkeste aynı belirti olmuyor sonuçta 😊
teachering06 Normal benimde olmamıştı, sonra bi sarı akıntım oldu, sonra o kahverengiye döndü, progestan kullanmaya başladım kesildi. 13+4üm daha öyle normalden yoğun akıntımın olduğu zaman olmadı.
Nazendehanim Sedam42 bu belirtilerle belli olmaz canım , 2 kürtajım var hiçbiri belirti vermeden gerçekleşti . Kendine stres yapma belirtilerle , inşallah kesen düzelir ,her şey yoluna girer ❤️
Nazendehanim Sedam42 bana doktor kalp atışı geriledi demişti 2 gün sonra çağırmıştı . Henüz tam anlamıyla olumsuz bir şey yasamadigim için hep iyi düşünmüştüm kalp atışı durdu evet o an bütün üzüntüyü yaşadım ama en azından o olumsuzluğu yaşamadan kendime eziyet etmedim . Sen de öyle düşün henüz tam anlamıyla bir olumsuzluk yasamamissin gebelik boyunca her alanda risk var sonuçta iyi düşün Allah’ın izniyle iyi olsun ❤️
Nazendehanim Sedam42 bana doktor kalp atışı geriledi demişti 2 gün sonra çağırmıştı . Henüz tam anlamıyla olumsuz bir şey yasamadigim için hep iyi düşünmüştüm kalp atışı durdu evet o an bütün üzüntüyü yaşadım ama en azından o olumsuzluğu yaşamadan kendime eziyet etmedim . Sen de öyle düşün henüz tam anlamıyla bir olumsuzluk yasamamissin gebelik boyunca her alanda risk var sonuçta iyi düşün Allah’ın izniyle iyi olsun ❤️
Nazendehanim Sedam42 genetik bir sorun çıkmadı çok şükür , pıhtılaşma da yok sadece taşıyıcısın dedi doktor .Onun için de herhangi bir şey yapmana gerek yok dedi 2. Gebelikte coraspin kullanmıştım aslında . Takdiri ilahi . Yani doktorum tıp bile bunun sebebini bilmiyor diyor evet pıhtı düşük yaptırıyor ama tek sebep o değil diyor . 3. Gebeligimdeyim tedbiren iğne kullanıyorum doktor gerek yok bilimsel olarak ama içimiz rahat etsin diye verdi