Busrakalperay Selam 27. Haftadayiz ve ben hala cok az kilo aldım normalde iri yapili birisiyim arada 1-2 kilo vermişligim var cok şükür bebeğimde iyi sizce neden böyle oluyor basına boyle birsey gelen var mi
Busrakalperay Busrakalperay bazende korkuyorum ters giden birsey mi var diye 3 hafta önceydi Dr. Kontrolüm bebeğin hareketlerinde birsey yok ama
Baliminannesii Busrakalperay 15 haftalık hamileyim 7 kilo verdim canım kusmaktan tiksindim herşeyden iştah kapandı daha almadım halada kusuyorum ne zaman geçiçek bilmıyorum oğlum yaramaz biraz 😀😀
Nskyhn Busrakalperay yok canım cocuk zaten bu araçlar sadece azıcık şey ile besleniyor son ay senden fazlasıyla besleniyor öyle olsa doktor sıkıntı var derdi kilo almamak senin için daha iyi.17 hafta olduk daha almadım almamak için uğraşıyorum
Nskyhn Busrakalperay sağlıklı beslenirsekkk bı de her gün bol su maden suyu 1 tane içersek almayız bizi şeker ve hamur işleri kilo aldırıyor
Busrakalperay Baliminannesii sağsalim ku Nskyhn suyu ve maden suyunu cok iciyorum onun etkisi vardır diye düşünüyorum bende