Ahsen1_ Bu haftalarda aynı şeyi yaşayan varmı çok olmadı Dr kontrolune gideli herşey yolunda ama bugün sürekli belim ağrıdı toplanıyor canımı yakiyo böyle belime vuruyor suyum falan mı gelecek acep persemye gün almıştım 🤕🥲
Zehracan114 Ahsen1_ Bebişin yeri daralıyor çok normal 🐣Bu günlerde bol bol görebilirsiniz. Korkmayın dinlenince geçen ağrıdan.
Mavistez Ahsen1_ bende 37+4um aynı şekilde kasılmalarım var sürekli zaten çok belim ağrıyor yatarken bile ağrıyor sabahları kalkmakta zorlanıyorum bı kaç gun önce hastanede kontrole gittim herşey yolunda sancı falanda çıkmadı zaten evde oluyo ne oluyorsa 😂
19942022 Ahsen1_ bende 37+6 yım bel ağrım yok ama çatı kemiğim çok fazla ağrıyor yürümekte zorlanıyorum
Suleermz Ahsen1_ dinlenince geçiyorsa yalancı sancıdir canım bende öyle oldum dün 37+6 da 5 dk birdi gittim 2 cm açıklık vardı şuan evdeyim sancım olsada evde çekmek istiyorum bakalım ne zaman gelecekler 38 oldum bugün itibariyle
Ahsen1_ Kizlar böyle bişey yaşayıp suyu gelen oldumu bırtlatacakmiyim acep hareketleri falanda iyi öyle hareketsiz değilde canımı yakıyor belime vuruyor ağrısı😖😖
Fatoo33 Düzenli değilse dinlenince geçiyorsa hazırlık kasılmaları canım bendede öyle bebeğim sanki kendini top balon yapıyor birden bırakıyor belim kasıklarım ağrıdan kendimden geçiyorum o an hatta 🙄
Ahsen1_ Mavistez he ya valla sorma hastanede sadece 2 3 defa böyle ağrım ne olduğunda denk geldi nst falan çekilirken ne sancı ne açılma hiç bişey yok 🤷🏼♀️🤷🏼♀️