mmrv Benimde 27.28 gibi başladı işte bu dediğiniz 🤗 o zaman çok hafifti, şuanda 31 olduk hala devam ediyor birazda şiddetli bir şekilde özellikle oturup kalkarken en acılı kısmı oluyor, yürümeye devam ettikçe alısıyosn normal gibi gelmeye başlıyor, doktor a gittiğimde hersey normal gözüküyordu baskıda yapmıyor henüz dedi ama her hamileliğe göre değişen dönemlerde böyle agrılar olabiliyor dedi. Sonucta galiba ister istemez bir agırlık oldugu için baskı yapıyordur illaki🤗
  • mmrv bunu yanıtladı.
    mmrv evet özellikle bacak arasında oluyo. oturup kalkarken, yatakta dönerken 😑
      mmrv oluyor evet. Ama normal bunlar sikinti yapmayin. Uzun sure oturdugumda da oluyor benim sancim.
      • mmrv bunu yanıtladı.
        Neroizm Peki o zaman ya ben bi de kasilma yasayip erken dogum tehlikesi atlattm da o yuzden endiseleniyorum.
        arkadaslar ben 20+2 yim siz benden coook ilerdeaniz birsey sorucam ya smdi hareketlerni hep sag kasıgımda hissediyorm ne zaman yukarda hissetmeye baslarm Karnımda yani cok merak ediyorm ya
        • mmrv bunu yanıtladı.
          mmrv evet o çatı denilen ağrı var ya o çok ama çok acı veriyor bazen,, üzülüyorum ama doktorlar normal olduğunu söylüyor.
          • mmrv bunu yanıtladı.
            Hulyaaaaa75 ben hala kasıklarimda hissediyorum.canim endiselenme.. benm.bebegm.ters duruo ayaklari kasıklarimda o yuzden hep ztn kasiklarimi tekmeliyor.. ztn senin haftalarinda bebek asagida oluyo.. doktoruma sormustm ben normal dedi.. buyudukce yukari cikiyor.
              Maviii Normalse korkmayalim.o zaman evet ya.oturmak kalkmak donmek.aci veriyor.
                mmrv bende sabrszlanıyorm artk yukrada hiissedim istyorm 🙈
                mmrv doktor bir arkadaşıma kızmış her ağrıyan yerinizde kalkıp gelecekseniz işimiz var demiş, çocuk taşıyorsunuz illa ki ağrı sızı olacak demiş,, bende söyledim normal dedi, ben enfeksiyon şüphelendim ama temizdi hamdolsun
                • mmrv bunu yanıtladı.
                  mmrv yatarken sağa sola dönerken kalkarken kasıklarımda batma hissi yaşıyorum bende doktora söylediğimde herşey normal olacak bunlar demişti şuan 28haftalığım bide son 2-3gündür kuyruk sokumumda ağrı başladı bıcak batması gibi . Hareket değişikliğinde çok canım yanıyo, oturuyorum mesela kalkarken canım acıyo veya ayaktayım otururken canım çok acıyo. Sizde de kuyruk sokumu acısı ağrısı oluyor mu?
                    Maviii onlar da hakli da ilk gebelik olunca insan onemli mi degil mi.merak ediyor.. ben mesela.erken dogum.tehlikesi.atlattm onemsemesem.agrimi sknti.olcakti belki.. o lafi eden muhtemelen devlet hastanesi doktorudur.. ozeldeki doktorlar genelde daha anlayisli oluyo..
                      Kanarya Cok yuruyunce kuyruk sokumum agriyodu ya da cok oturunca da.. herhalde artik bebisler buyudkce baski yapiyolar her yerimize..
                      mmrv 30 +2 yim 27 haftadan beri agrı mı acımı sancımı anlamadm bisey var
                      • mmrv bunu yanıtladı.
                        Nefesliva işte büyüdüklerinden o zaman agrilarimiz herkeste olunca icim rahatladi.