Sennannnamamam1 Benm 2 gun var bata 4 mayıs eminim yumurtlama testi yaptigm icin biliyorum ama hic bir belirti hissetmiyorum normlde karnm agrır o bile yok test yapmadan bıkdm hep negatf sonc aldgm icin istemiyorum kendmi hamile hissediyorm ama boyle olup hamile olan var mı sıfr belirti olup
Nskyhn Sennannnamamam1 evet hiçbir belirtim yoktu ilk gün geceye kadar adet olmayınca gittik test aldık pozitif çıktı
Sinem5895 Sennannnamamam1 hiç bir belirtim yoktu öğrenmeden bir gün oncede alkol almıştım hatta eşim ertesi gün öylesine test almıştı yapalım diye öyle öğrenmiştik
Ahsen1_ Sennannnamamam1 bnm içime doğdu öyle Şupelendim o gün canım hiç bişey istemiyodu böyle sadece ekşi şeyler yemek istiyodum hatta iş yerinde kızlarla yemeğe gittik bnnsadece salata yemiştim 😃😃 sonra test yaptım işte iki çizgi çıktı
Elif71 Sennannnamamam1 evet bende senin gibiydi canım ovulasyon testi kullanıyordum ama hissetmiştim içime doğuyordu sürekli test yaptım hep negatif ti adet olmadan 1 gün önce erken gebelik yaptım çok çoook silik çizgi çıktı adette geçince tahlil verdin pozitif çıktı ama hiç belirti yok hala şimdi 5+2 olduk inşallah sağlıklıca tamamlarız 😊🥰
Poncik1 Haftadayım hala belirti yok hiç olmadı 😂 göbegim cıkmasa ve tekmeleme olmasa hamile oldugumu anlamıyorum.
teachering06 Hamilelik belirti denen şeyler zaten adet öncesi belirtilerle birebir aynı, inanın neredeyse hiç bir farkı yok. Ben ayırtedemedim yani, edebilene helal olsun:)
Nskyhn Sennannnamamam1 Allah yardımcın olsun rabbim bu bayramda senin ve ailenin yüzünü güldürsün inşallah
durumom2022 Sennannnamamam1 Ben 11 haftalık oldum hiç bir belirtim yok tedaviyle hamile kalmasam hiç bilemezmişim inşallah sende hamilesindir ❤️
Morkelebek26 Sennannnamamam1 benimde yoktu diye biliyordum ama aslında varmış ben hamileliğe yormadığım için hiç farketmemişim ama normal belirtilerden çok farklıydı. Ellerimde özellikle parmak uçlarımda fena şekilde uyuşma oluyordu ben 2.3 aydır örgü örüyorum ondan sanmıştım meğer hormonlar yükseldiği için oluyormuş . 2 ilşkide akntı karşık pembe leke geldi ve kaşıntım vardı biraz ben enfeksiyon sanmıştım ama gebeymişim canım en son 2 gün biraz fenalaştım bu seferde yumurtluyorum diye şüphelendim kopkoyu çıkınca şüphe ettim bide gebelik testi yapayım dedim öyle öğrendim anlıcağın canım standart belirtilerinden başka belirtin bile olablr farketmemişte olabilirsin 😊🌺