Fattooss Bebeğiniz ne zaman doğum kanalına girdi kızlar ilk gebeliğim 39+2 olduk hala tık yok, doktor bu haftada girmezse sezeryana alacak ilk baştan beri kendimi normal doğuma empoze ettim şimdi ameliyattan korktum biraz 😊
Seyma_ck Fattooss Ben de 38.haftadayım pek niyeti yok doktorun dediğine göre ama bu kanala girme olayı doğumun hemen öncesinde bile olabiliyormuş o yüzden stres yapmayın yok yere.Elçin Demirel ve simge Duman diye eğitmenler var insta ve YouTube ta onların bebeği kanala sokmak için hareketleri var dikkatlice onları deneyebilirsiniz tavsiye ederim.Ben yapıyorum 38e girdiğimden beri bakalım ne olacak
CansuDRY Fattooss 29. haftada kanala yerleşmişti iyice. Hatta o yüzden rahim ağzında biraz kısalma oldu ama 38+3′te doğdu.
Jade-srm Fattooss sıkıntı stres yapmayın bence. Bırakın bebeğiniz nasıl geleceğine kendi karar versin. Suni sancı alınca bebek doğum kanalına giriyor ama girmeyedebiliyor. Bu tamamen şansa kalmış. Elçin Demirel videolarını izleyin gerçekten. Özellikle pilates topu üzerinde gösterdiği kegel egzersizleri hem rahimi açıyor hemde bebeğin kanala girmesini sağlıyor. Bu konuda yorum yapan birçok kadın var. Tavsiye ederim. Rabbim inşaallah gönlünüze göre verir🤲🏻
Fattooss Hapyymami55 bebek doğum kanalına girmemiş cuma günü 40 hafta oluyor tekrar gideceğim girmemiş olursa gün verecek ameliyat için
Hilal6161 Fattooss benimki de kanala girmedi ama ben normal istediğim için suni sancı vericek eğer 41 e kadar gelmezse. Sizde normal istiyorsanız deneyin isterseniz
betultims Fattooss tam olarak aynıyım bugün devlet hastanesine gittim bulantım olduğu için baktılar 2 cm açılma varmış
Fattooss Hilal6161 Bende onu Meral ediyorum suni sancı alınca kanala girme ihtimali var mı bide Trabzonlumusunuz bende Trabzonluyum 😊😊
betultims Fattooss açılma ya da yumuşama varsa suni sancı veririz yoksa sezaryan günü veririz dedi sizin?
Sm1347 41 e kadar kanala girmedi. Suyum bitince sezeryana karar verildi. 1 günce önce kanala girdi lakin suyum bittiği için mecburi sezeryan oldum