Seymaben Kizlar sezeryan olali tam1 ay oldu bugun spinal oldum bilirsiniz spinalin neden oldugu bi bas agrisi olur ilk gunler🤦o agri 1 ay sonra geri geldi resmen sizdede boyle oldumu emziriyorum parol icebilirmiyim 🤔
Dark Seymaben spinalden değilde susuzluk olabilir. Çünkü şuan vücut su kaybediyor sizin lohusa sayılırsınız uyum süreci. Suyu arttırın biraz dinlenin
iki_tospik_annesii Seymaben Bol kahve iç cnm 2/1 arada olandAn bitter çikolata ye Parol içebilrsin cnm benimde diş ağrım oluyor günde 3 defa içiyorum
Deniz-Demirin-Annesi Bolca neskafe iç şekersiz olması şart mümkünse sade ama icemezsen 2si 1 arada canım ben 3 kere gittim acile bu sebepten sonra bi doktor kahve önerdi ve geçti
Seymaben Deniz-Demirin-Annesi ay gecmedi bi turlu ictim ama yeterlimi gelmedi acaba kahve anlam veremedim cocukla ilgilenemiyorum resmen🥺
Estrella Seymaben Hala mı geçmedi canım ya🤷♀️ Hayret bir durum.. bak Nescafe gold intense içiyorum ben hem uykusuzluğa iyi geliyor hem de baş agurısını kesiyor
Deniz-Demirin-Annesi Seymaben bir buçuk ay çektim ben o ağrıyı kahve sevmezdim şimdi kahve kolik oldum 🤣 sen düşün
Seymaben Estrella yok kuzum sezeryandan sonra 1 hafta cektim o agriyi gevti sonra tamamen simdi tekrar geldi kahve falan gecirmedi pek 🥺uykusuzluga iyi geliyor ama dogru🙊tesekkur ederim❤️
Seymaben Dark evet aslinda ictigim su yeterli saniyordum ama yetmiyor galiba arttiricam suyu tesekkur ederim❤️