Gizemmiis Kızlar 6 gün önce doğum yaptım ve ayaklarımda bacaklarım da aşırı bir şişme ve ağrı var. Kaç gün içinde geçer ve neler yaptınız ?
burcuo Gizemmiis Ben de 15 gün önce sezaryenle doğum yaptım, 4-5 gündür ödemler indi. Pek yürüyüş yapamadım ama evde hareket etmeye ve bol su içmeye çalışıyorum. Gece yatarken de ayaklarımın altına yastık koydum. Geçmiş olsun
Kahvekolik Gizemmiis e bebekte detox çayı var bi kaç öğün iç hemen rahatlatıyo ben ve arkadaşlarım onu kullandık
burcuo Sybabyss Bende vardı varis çorabı hamileyken kullandım ama hamilelikten daha fazla şişti ayaklarım, sezaryen sonrası giyemedim bile. Zaten yara yerim ve gaz sancısı yüzünden düzgün eğilip doğrulamıyordum ondan kullanamadım hiç.
Sybabyss Gizemmiis onu hic bilmiyorum canım doktoruna sor istersen yada bi internetten falan bak yazar belki banada arkadas söylemisti sezeryan olursan aklında olsun diye
ayhankubra01 Gizemmiis canım benimde olmuştu ilk dogumumda normal elim yüzüm ayağım şişmişti geçiyor sonra için rahat değilse sağlık ocağına veya doktoruna sor