Saylikesma Arkadaşlar merhaba İstanbul esenler’de oturuyorum bi ay önce evime yakın bir kuaföre ağdaya gittim hiç temiz değildi zaten kullandıkları ağdadan uyuz bulaştı bana kaşınıp duruyorum her yerim batık oldu bin pişmanım gittiğime buralarda bildiğiniz temiz hijyenik bi kuaför var mı ya böyle örtülerini falan değiştiren bir yer varsa önerileriniz bekliyorum ☺
DidemDnnz Saylikesma ayyy uyuz mu bulaştı? Salgın varmış birkaç yıldır zaten, hiç aklıma gelmezdi yaaa valla iyi ki yazmışsın ders olsun bize de dikkat edelim.
Bus_er Saylikesma merhaba sultangazide kuaförüm esenler biraz uzak kalıyor Gelebilrsin kişiye özel sedye örtüsü sptalula kullanıyoruz ayrıca agda derecesi sabıt ısıda gün boyu microp vs kalmıyor sıze kullandıgımı kendıme dw kullanıyorum ıcın rahat olsun
Saylikesma DidemDnnz aynen canım çok şükür kurtuldum sonraki gittiğim yere söylemiştim yeni ağda açıp kullanmıştı örtüyü yeni değiştirmişti memnun kaldım valla bu zamanda her şeye dikkat etmek gerekiyor birsürü salgın çıktı
Saylikesma Bus_er çok teşekkürler canım o taraflara hiç gelmedim ama yolum düşerse uğrarım inşallah sizin gibi işini hakkıyla yapan çok az esnaf kaldı valla