Bebishim_ben4 Kizlar men 23 haftalik hamileyim, 1 kac haftadir basur olusdu bende. Nasil kendim tedavi ede bilirim?
Myssrblgn Bebishim_ben4 Aktarcılarda bulabileceğin sarı kantaron yağlı bir krem var. Ben onunla kurtuldum doktorun yazdıkları katiyen fayda etmedi.
Guzucuk25 Bebishim_ben4 doğum yapalı 10 gün oldu yaklaşık 5 gündür bagsurum var ve ben sarı kantaron yağı ve zeytinyağını pamuğa döküp basurun üzerine koydum ve sonduler denemeno tavsiye ederim kantaron olmasa da olur zeytinyağı da mucize her lavaboya gidişinde pamuğu yenile
Sushiii Bebishim_ben4 basur kabızlık kaynaklı yaşanır bendede var aynı sorun doktoruna söyle kabız olmaman için hamilelerin içebileceği şurup var ben onu kullanıyorum sende iç tavsiye ederim
Myssrblgn Bebishim_ben4 etiketini söktüm malesef :( küçücük bir cam krem kutusu beyaz kapaklı. Ama illa aynı krem olmasına gerek yok sarı kantoron yağı genel olarak bağsura iyi geliyor zaten. Siz aktarcıya durumu anlatın sarı kantaron yağı isteyin o size en uygun olanını verir zaten
Guzucuk25 Bebishim_ben4 en iyi geln şey diyebilirim yumuşatiyor ve ağrısını alıyor sonrasında da söndürüyor daha önceki gebeligimde 10 gün ağlamıştım simdi doğumdan sonra çıktılar afedersin çokta büyükler inan 5 günde bitti dene mutlaka doktorum fitil yazdı ama ben dokunamıyorum ki fitili nasıl vericem
Sushiii Bebishim_ben4 insallah düzelir biraz önce çeken bilir acısını ama kantaron yağını bende tavsiye ederim sana