Ben doğumdan 10 gün önce gece rahatsızlanıp ve idrara sıkışık hissedip hiç idrar olmama şikayetiyle gittim doktora ve idrarda protein kaçağı var gebelik zehirlenmesi yaşıyosun dediler bebeğim doğum pozisyonunda olsa o zaman alacaklardı bebeği sezeryana devlet hastenesine hiç inanmadım takibimin olduğu özel hasteneye gittim orda test yaptırdım idrarda protein yok sağlıklısın bebeğinde sağlıklı idrara sıkışık hissetmen enfeksiyondan dediler ve 10 gün sonra evde doğum sancısı yaşayıp yine aynı devlet hastenesine gittiğimde su kesemin rahimden çıktığını ve doğumun başladığını söylediler acil sezeryanla doğum yaptım . Neden erken doğum olduğunu araştırmak için de bebeğin eşinden parça alınıp patolojiye gönderildi. Eğer sebebi senelik zehirlenmesiyse o özel hasteneye dava açacağız . Rabbim kimseye yaşatmasın . Ameliyattan sonra kendine geldiğimde ilk sorduğum şey bebeğim yaşıyor mu oldu. Rabbim hiç bir anneye o anı yalatmasın çok zor . Bebeğim hala küvezde ve 2 aya yakın kalacak . Rabbim evlatlarımızı kucağımızda sağlıkla büyütmeyi nasip etsin