Songultortcu Duyguynrky çok teşekkür ederim içimi inanılmaz rahatlattınız bu hafta kontrolümde var insallah bebeğimide görünce daha çok rahatlicam çok saolun
Duyguynrky Songultortcu rica ederim.. sen takma kafana avantajlısın gerçekten.. karnın hemen çıkması daha zor keyfini çıkar ☺️
Emine122 Bende 7 aylikken 5 aylikmi diyorlardi hayir dedigimde nerede senin bebek diyenler oldu fazla takma
Tomrisinizi Benimde yok ustelik boyum 160 😂 23. Haftaya giricem yarin hala yok bilenler naptin cocugu nereye sakladin diyolar. bende yedim diyorum 😎 valla suan halimden memnunum kucuk kaŕin iyidir az catlariz hareketlerimiz kisitlanmaz 😚
Bskrt Songultortcu daha güzel bence tadını çıkarın. Benmde boyum 173, şuan 20 haftalık ama karnım kocaman🙄 yüzümü yıkarken bile eğilirkenn zorlanıyorm Keşke benmde hemenn büyümeseydi
KadriyeDerin Kız ben 7 aylık olucam hafif şöyle bir top var sanki başlasa birşey YÖK İnan’ çok güzel bir durum şişmeye başladım öyle zorlanıyorum ki dönerken tadını çıkar
Irmakelizim06 Songultortcu bende 21 Haftalık hamileyim benimde çıkmadı hiç 89 kgydum hamile kaldığımda şuan 82 kgyum bebekte sıkıntı yok ama gayet iyi :)) takma kafana herkes herşeyi diyo takmamak lazım bebeğe stres yapma düşünüp
Loyam 26 haftamdayım çocuğu nerene sakladın diyorlar 🤣🤣 hafif çıktı karnım dar giyince hamile olduğum belli oluyor bol şeyler giysem eminim kimse anlamayacak 6 aylık diyorum şaşırıyorlar, bu bence avantaj sevinmelisiniz😉
istanbulluanne Songultortcu 27 haftaligm bol bsey giyince hic belli olmuyor siyah giyincede olmuyor. Cok dar giyersem minicik bi gobek çıkıyor oda hamile göbeği değil gibi bende cok üzülüyorum valla 😒 ama gelişmediğinden değil çünkü geliştiğini görüyorum 😊
Byncdii Songultortcu duygularıma tercüman olmuşsun diyebilirim canım demekti bu durumu tek kafaya takan ben değilmişim 🙄🙄🌼🌼