Gulenay-18 Bebeğin doğumunda hediyelik olarak vermek için magnet yaptıran varmı nereden nekadara yaptırdınız acaba memnun kaldınız mı 🤔Bende yaptırmak istiyorum ama hala karar veremedim 🥺
FatmaNur_27 Gulenay-18 aynı yerden kapı süsü emzik Zinciri de yaptırdım onlardan da çok memnun kaldım
Smyye1B Gulenay-18 Alomagnet’ten yaptırıcam kahve ve magnet 5₺ fiyat verdiler. Kalite olarak nasıl bilmiyorum ama güzel görünüyorlar. 😇
heleninannesi06 Gulenay-18 Ben bunu yaptırdım yaren davetiye Instagram’da burdan biri tavsiye etmişti gerçekten çok güzel geldi ben çok para harcamak istemedim yeteri kadar masrafimiz oldu malum 1.5 TL tanesi 🙂
Busramzcgl Gulenay-18 kokina kokulu taş bende orada yaptırdım çok iyiler bence kesinlikle ve kesinlikle orada yaptırın
Gulenay-18 Smyye1B bende gördüm o sayfayı magnet ve çikolatada yapıyorlarmış oradan yaptırayım dedim ama kaliteden emin olamadım daha önce yaptıran varmı acaba 🤔
FatmaNur_27 Gulenay-18 bu yaptirdigim yer bizim evin yanında ama sipariş de alırlar Instagram da bambu bebek diye bir sayfa
Gulenay-18 heleninannesi06 ya çok uygun ve çok güzel memnun kalmanıza sevindim bende bir bakayım sayfaya çok teşekkür ederim ☺️
Gulenay-18 heleninannesi06 sayfaya baktım genelde en düşük 4.5 TL yazıyordu o yüzden sordum bidaha bakayım sayfaya
heleninannesi06 Gulenay-18 Sitesine girin ordan bebekler için olanlari da var bu tahta magnet diğerleri daha pahalı evet ben böyle yaptırdım 🙂
heleninannesi06 Gulenay-18 hatıra kalması için yeterli dedim ben ne bileyim buna çok bütçem yoktu vallahi 😃🙈 ama çok beğendi görenlerde