T12b1a benimmdunyamm Ben birgün şiddetli hissedip birgün az hissediyorum hareketlerini saymıyorum çünki 29 dan sonra düzene girermiş bikere bile hareket etse yetiyor
Bet7408 benimmdunyamm o haftalarda sadece akşamları uzandığımda hissediyordum şuan 29. Haftadayım bu haftalara gelmeyin 😂😂 tekme atmasın artık diye bekliyorum çok şiddetli ve acıtıyor
Acemianneszn benimmdunyamm 25 haftaligiz her sabah düzenli olarak günaydın diyor güzel oğlum annesine sonrası kafasına göre 😁
Guncem Gece başlıyor benimki, bir de sabah erken saatlerde çok vuruyor. Öğlen ben aktifken o da duruluyor ne zaman dinlenmeye başlasam o da dayak mesaisine başlıyor.😄
Guncem Bet7408 yaa benimki de bı nokta belirlemiş sanki orayı oyana kadar hep aynı noktaya çalışıyor göbek deligimin çevresinde ileriki haftalardan cekinmiyor değilim 🤭
benimmdunyamm Acemianneszn aynen benimkide öyle sabah mutlaka atar öğlen de atar genel olarak atar aslında yorulunca ayakta olunca pek atmıyor uzaninca atiyir
Mocuzemiz Kizlar merhaba bende ikiz 25+3gunluk ben duzenli hiss etmiyorum kiz bende 2 gunden 3 gunden bir hiss ediyorum normalmi ya neden boyle olsun çokmu sakin bebeler.?
Sevvalkaya Ya benim bebe ben ayaktayken çok hareket ediyor anlayamadım uzanınca da ediyor ama ayaktayken daha sert tekmeler atıyor böyle olan var mı
anneyimmm42 benimmdunyamm bizde 23 haftalık olduk . Akşamları hissediyorum bende . Bir gün hissedip bir gün hissetmemek normalmiş . 25 26 larda daha düzenli olur inşallah 🤲🏻🌸
Acemianneszn benimmdunyamm anne hareket halindeyken bebek suyun içinde sallandığı için genel olarak uyurmus diye okumuştum ne zaman dinlenip sakinlestikmi o zaman başlıyormuş tekmelere minik ayaklarıyla 🤭
Askiletotomsu benimmdunyamm 24.haftama girdim Benim çocuk oturunca uzaninca yani akşamları tekmeliyor