Nehiryusuf1 Kızlar özel hastanelerde kendi doktorunuzun mesai saati dışında doğuma gidersen başka doktor mu doğurtuyor ekstra doktoru getirme ücreti oluyor diyeni duydum Medipol hastanesine gidiyorum pendik bilgisi olan yazabilirmi
minikkurabiyelerinannesi Nehiryusuf1 suyum geldi acilden girdim kendi doktorum gelmedi nöbetçi doktor ilgilendi hatta benim ki ex bebekti aradık gelmesini söyledik aile dostuydu güya ona rağmen gelmedi doğumumu falan benim hakkımda hiç bir bilgi sahibi olmayan bir doktor yaptırdı. Hatta normal doğum yapmam gerekiyormuş sezaryene aldı adam beni uğraşmadı bile benimle yani 🥺 Silivri Anadolu hastanesinde doğum yaptım ben. Her hastane aynı mı bilmiyorum 🤷🏻♀️
Cansuadaa Nehiryusuf1 kızımda pazar günüydu sabahin 5 ydi kendi doktorumu aradi ebeler doktorum geldi ekstra bi ucrette ödemedik normal dogum ucreti sadece
Pcoslubiranne Nehiryusuf1 o degisiyor ozel hastane bile olsa bazi hastanelerde kim nobetciyse o geliyor.Benim hastanemde kendi doktorum geliyor ekstra ucret yok.Tabi sehir disinda falan olur yetismez o zaman diger doktor falan gelir ama.Sehir icindeyse o geliyor.Ablamda nobetci doktor gelmisti mesela baska bir sehirde.
Senemturan Nehiryusuf1 bende pendik medipole gidiyorm saadet hanima mesai disi dogum olursa o gun kim nöbetciyse o doguma giriyormus bende dua ediyorm doguracagm gün saadet hanm nobetci olsun diye 😊
Nehiryusuf1 minikkurabiyelerinannesi kötü bi durum sonuçta aylarca doktorunuzla paylaşıyosunuz herşeyi süreci onunla ilerletiyorsunuz ama farklı bi doktor doğum yaptırıyor o zaman ne anladım bu işten
minikkurabiyelerinannesi Nehiryusuf1 hiç sormayın çok zorluk çektim o gün psikolojim zaten alt üst olmuştu bide baştan sonra bütün sağlık bilgilerim tahlillerim her şeyim o doktora aitti bi dosya içindeydi allahtan elimde vardı da direkt dosyayı teslim etmiştim üsten üsten bi göz atıp bakmıştı 😭
Nehiryusuf1 Senemturan içimizde tutacak değiliz ya 😄 saçma bi durum cidden sezaryen olursa anca planlı kendi doktorun giricek desene 🤦🏼♀️
Esmk Nehiryusuf1 ben 10Kasımı 11Kasıma bağlayan gece 01.10da doğurdum,hem pazardı.Yine de geldi doktorum
BedSul Ümraniye hisar Çamlıca’ya gidiyorum mesai saati dışında doğum olursa doktorunu çağırmak istiyorsan ekstra ücret talep ediyorlar
Bebek-C Ben Bağcılar medicine’a gidiyorum. Mesai saati dışında olunca nöbetçi doktor giriyormuş. Kendi doktorunu istersen de ekstre ücret oluyormuş. Çoğunda böyle diye biliyorum.
Deletedmom627372 Nehiryusuf1 benim ilk doğumumda gelmişti doktorum çoğu kişiden duyduğuma göre de ne zaman hangi vakit doğum olsa geliyo hatta 2-3 kere muayene beklerken denk geldim hastaları bırakıp doğuma gitmişti doğuma kadar muayene olup doğumda hakkımda hiç bişi bilmeyen doktor doğuma girmemeli yani
Senemturan Nehiryusuf1 evet banada cok sacma geliyor doguma kadar okdr para dokuyosun ozele doktora dogum gece olsa doktorun parali geliyor 🤷♀️
Nehiryusuf1 yesilekose çok saçma başka doktora da gitmek baştan başlamak gibi geliyor benim sormam lazım en iyisi doktoruma
1prenses2prensyenigebe Nehiryusuf1 valla ilk kızımın doğumunda rica ettim suni sancımı ona göre ayarladık geri kalanlar sezaryendi zaten