Momyy18 Ben 2 gün önce gittim vajinal yolla baktı kesem gözüktü ama bebek ne zaman görünür merak ediyorum sizce
silenceee Momyy18 kac haftalık canım benim 5-6 hafta arası göründü kese 8 haftalıkken gittigimde bebek de belliydi
Annesininportakali53 Momyy18 10 gün iki hafta içinde duyulur canım kesemi 4+2 de gördüm bebişi de 6+3 te kalp atışıyla beraber🧡
Masalsu Momyy18 5+3 de kese gördüm. Bu cuma 6+6 oluyorum randevum var gidicem bakalım gözükücek mi bende bekliyorum inşallah görürüz ❤️
duuyqquu 4+2 de doktora gittik usg de hiçbir şey görünmedi 5+1 de keseyi, 6+1 de bebişi gördük kalp atışınıda o gün duyduk 🤗
Momyy18 duuyqquu ama kese gözükmesine rağmen hala kasigimda filan ağrılar oluyo normal mi bu sizde de oluyo mu
duuyqquu Momyy18 bende de ağrılar oldu rahim büyümesi demişti doktorum. Zaten devam ediyor o sancılar ara ara 🙂 siz şimdi dikkat edin ağır kaldırmayın kendinizi yormayın bebişi görene kadar zaten sonrasını doktorunuz detaylı anlatır 🌸
Selinayyy Momyy18 5 haftalikken kese ve bebek göründü 6+3 te kalp atışlarını duyduk çok şükür ilk gebeligimde kalp atışları olusmamisti bunda duyduk çok şükür