hameran Sebamed likit hamileliğin ilk aylarından itibaren yüz temizliğinde kullanılabilir mi? Ve gül suyu?
Ladess hameran en katkısızlardan biri sebamed ,bence kullanılabilir,gül suyununda bir zararı olacagını sanmıyorum,güneş koruyucunuzuda ihmal etmeyin derim nacizane✌️Estetisyenim bu arada
Aybke Ladess benim karnim yok gbi dha cikmadi ama bugun catlaklar oldgnu farkettm kirmizi neden olmustur ya gericerblrmym kirmiziyken?:(
Cnnckr hameran solante pregna. Solante markasının hamileler için olan versiyonu. Cildim berbat hale gelmişti pul pul dökülüyor dökülen yerde iz kalıyordu. Doktorum bu güneş kremini önerdi ve oluşan lekeleri dahi açtı. ✌🏻
Loyam Sebamedin yüz temizleme toniğini kullanıyorum, bi sorun olacagını sanmıyorum içinde paraben vs yok sonuçta
hameran Loyam yağlanmaya müsait bir cildim var sebamed likit ve clear face toniğini kullanıyorum uzun süredir ama emin olamadım açıkçası
Merallalkuunal Ben Sebamed likid yüz yıkama jelini kullanıyorum yaklaşık bir buçuk senedir ondan mıdır bilmiyorum ama hamilelikte ne sivilce ne leke nede siyah nokta hiç bi sorunum olmadı kullan bence zaten eczane kanalı bi ürün bi sıııntı yaşayacağını sanmıyorum
Ladess Aybke oluşum aşaması bol bol yağla tatlım rn azından çoğalmaz ,cildin kuruysa çok normal,sabah akşam yağlan ✌️