minigimveben25 25 haftalık hamileyim, hamile kaldığımda 59-60 kg çıkıyordum, bugün tartıldığım da 66-67 arası bir kilo çıktım acaba çok mu aldım diye düşündüm, haftama göre normal mi bu kilo alımı🤷🏻♀️
gokboru122 minigimveben25 14 kilo aldım aşırı bi iştahım var ve kendimi çok kötü hissediyorum daha doğuma var ne yapıcam bilmiyorum 😂😂
ilkgebelikk minigimveben25 bende 23 haftalığım 6-7 kilo aldım çok hızlı alıyorum galiba moralim çok bozuluyor. Aşırı yememde yok ama iyi alıyorum. hiç bulantı yaşamadım ilk aylardan düzenli kilo almaya başladım. Aynaya baktıkça korkutuyor beni daha önümde 16-17 hafta var bu hızla gidersem çok kötü olurum diye.
minigimveben25 Pyrz_07 yaa öyle mi,sevindim normal o zaman bu kilo alımı, tartıda hiç görmediğim bi rakam olduğu için bende mi anormallik var acaba diye düşündüm bi an🤩
minigimveben25 gokboru122 benimde son 1 ayda aşırı açıldı iştahım resmen doymuyorum☺️ 3 ayı da atlatırsak inşallah hayırlısıyla🙏😅
minigimveben25 hunilimom çok iyi almışsınız maşallah, ilk 4 ay bende hiç kilo almamıştım ama son zamanlarda almaya başladım iştahım açıldı, kişiden kişiye de değişiyor tabi ki kilo durumu☺️
minigimveben25 ilkgebelikk benimde moralim çok bozuldu bugün tartıya bakınca ama sağlıkla doğsunlar veririz umarın kiloları, bende aşırı çikolata yiyorum acaba o mu aldırdı diye düşündüm
eymeninannesii minigimveben25 26+2 yim 13 qldim maalesef yaa hiç istemiyodum fazla kilo almak şeker olduğu için insulinde kullanıyorum
minigimveben25 eymeninannesii çok geçmiş olsun, çok güzel bir süreç ama kilo ister istemez insanı huzursuz ediyor acaba veremezsem diye, doğumdan sonra vericez artık şu an için bebiş sağlığı ön planda🥰
hunilimom minigimveben25 ilk 3 ay mide bulantısındsn yiyemedim zaten kiloluyum o yüzden çok almak istedim tansiyon da var 😂 100 kiloyum şuan benjm de iştahım çok çok açık
eymeninannesii minigimveben25 aynen öyle inşallah doğumdan sonra veririz ilk bebeğimde dikkat edip vermiştim kilolarimi inşallah bu bebegimde de çabuk veririm
Cansuadaa 23+1 ilk hamile kaldigim kilomdan 6 kilo eksideyim suan bundan sonra cok hizli kilo alacagimida biliyorum ilk hamileligimde de boyle olmustum son iki ayda almistim
minigimveben25 T12b1a aaa öyle mi, olsun bebişiniz sağlıklıysa kilo almamak daha iyi, doktorunuz ne dediği önemli