Eleonora Birgul InshAllah bende adetime 4 gün kala test yapicam çok sabirsizlaniyorum InshAllah hamileyimdir🥰❣️
Pineapplee Eleonora 3 haftalikken başım dönmüştü bayılacak gibi olmustum hamile miyim diye bikac test yaptim negatif çıkmıştı yinede başım döndüğü için eşim kesin sen hamilesin dediği icin kan verdik öyle öğrendik 😂
Pineapplee Eleonora bu arada ben idrar testi yaptığımda reglim 2 hafta gecikmiş ama yinede negatif çıkmıştı 😂 reglim düzensiz olduğu için aklımın ucundan bile geçmemişti
MinnieMouse Eleonora adetime 4 gün kala erken gebelik testi yaptım çok silikti yok denecek kadar. Adet günümde normal testle çift çizgiyi gördüm. Son adet göre 5+5 olunca direkt doktora gittim. Hiç kan vermedim 🤗
Morkelebek26 Eleonora ilk idrarda öğrendim adetime 5 gün vardı kaset testlee 😊 programa göre 4+0 da felan öğrenmiş oldum 😊
Eleonora Aliyegunes Amin canim Allah razi olsun ❤️InshAllah bu ay guzel haberi alirim🥰🤲🏻 Sende InshAllah bebegini saglikla kucagina alirsin Amin🤲🏻❣️
Gunnme Adete 6 gün kala erken gebelik testiyle öğrendim silik değil kırmızı çok netti adet günü ilk kan testi verdim 1766 çıktı