Neslialya Kızlar 4 haftalık gebe olduğumu öğrendim adet sancısı gibi ağrım oluyo dayanamıyorum resmen, normal mi bu
Merve201119 Neslialya hayırlı uğurlu olsun o haftalarda agri olmasi normal fakat duramicak kadarsa bir doktora gorunmelisiniz
2prensesannesiiii Neslialya normal canım yerleşiyor ya o yüzden kese açılıyor falan 5 haftalıkken söyledim 2 hafta daha sürer demişti normal dedi yer açıyormuş kendine
2prensesannesiiii Neslialya rica ederim canım ne demek tavsiyem iş yapma kendini hiç yorma iş yapmıyorsun biz böyle değildik diyenleri dinleme kulak asma yat 12 haftadan sonrada yürüyüşlere başlarsın daha sağlıklı ilk 3 ay çok önemli ama rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Neslialya 2prensesannesiiii çook teşekkür ederimmm dikkat etmeye çalışıyorum inşallah bisey olmaz cok endiseleniyorum
2prensesannesiiii Neslialya tedbir senden takdir allahtan kuzum olacak olana mani olamayız allah korusun sağlıcakla al kucağına inşallah kimseye öyle bişey yaşatmasın çok zor yaşayana da tekrarlatmasın güzel düşün güzel olsun kötü düşünceleri dağıt kafanda 🙏🏻💫 güzel olacak her şey 🌞