ParildayanYildiz gunesligun benim 15 oldu bugün devam edecek gibi gözüküyor sen yeniden gebe kalabildin mi canim
gunesligun ParildayanYildiz ben sonra yumurtlama da ilişkiye girmedim . Sonra korundum. Şimdiden sonra istiyrm bakalım
ParildayanYildiz freuze teşekkür ederim canım benim inşaAllah 🤲 çok uzunmuş ya benimde öyle olucak kesin ya
bubuiledudu ParildayanYildiz benim ilk kurtajda 1 hafta anca sürdü ikincisi 40 gün sürdü normalmiş muayene oldum devamli
ParildayanYildiz bubuiledudu çok geçmiş olsun canım normal olmasına sevindim uzun sürünce aklıma takılmıştı yeniden hamile kalabildin mi peki
ParildayanYildiz bubuiledudu inşaAllah hayırlısıyla nasip olur canım bizim ve tüm isteyenlerin kucağını Rabbım boş bırakmasın🤲
Mrv_77_77 ParildayanYildiz benim nerdeyse 1 ay olcaktı akıntı gibi geliyordu çok şükür bitti gerçekten de bayağı uzun sürüyor
ParildayanYildiz Mrv_77_77 çok geçmiş olsun canım tekrar yumurtlama ne zaman oluyor acaba bilgin var mı
Mrv_77_77 ParildayanYildiz bende bilmiyorum ki canım dün adet oldum kürtajdan sonra ilk adetim sevindim bakalım ovülasyon testi yapıcam adetim bitikten bir kaç gün sonra yumurtlama görecek miyim