Pineapplee Edabykl aaa ben şok 😂 ne kadar güzel göbeğiniz 🤰🏻 Bende nerdeyse 18 olucam ama hic belli değil göbeğim
Sudekavass Edabykl maşşallah ya ne güzel karnınız sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin rabbim❤️ Bende 18+6 ama karnım dışarıdan bakınca hiç belli değil kendi göbeğimmi yoksa az bişey varmı çözemiyorum bazen var bazen yok😂😁🥰
Edabykl Pineapplee aslinda hamile kaldigimda dumduzdu yani bende bu kadar çıkacağını hic dusunmemistim ama hemencik çıktı cok teşekkür ederim 🌸🥰
Esra33-34 Kızlar merhaba. Benımde 18+5 bugün bebegım alt kısımda toplandı ıkı kez dokundugumda acıyo. Sonra vuruyo içerdem hıssedıyorum. Kasılmamı dıye doktoruma sordum ama siz böyle bırsey yasıyomusunhz yada pozisyonuyla alakalımı
Pineapplee Esra33-34 şimdilik toplanma hissetmiyorum ben ama bazen çok sert oluyor uzanıp dinlenince geçiyor bide sanırım bağırsaklarimiz dolu olunca da sertlesiyor karın 🫣😂
Edabykl Sudekavass teşekkür ederim 🌸🥰 bazilarin gec cikiyo ama 20 den sonra birden bire çıkıyor hepimiz saglikla alalim kucagimiza insallah🤭