Aliyegunes Kızlar donermi tekrardan siz dönmesi için bişey ypatiniz mi ilki normal doğum benim 4 gün önce bssasidaydi ondan önce yine tersti smdi yine ters bebiş
Eslemmiraaa Aliyegunes valla 32.haftamdayım bizde bekliyoruz dönmesini hiçde bir çabası yok 😅 zaten çok hareketli bi bebek değil inşallah doğum pozisyonu alırlar
Aliyegunes Ozlemyeni inşallah daha erken ana yinede çok dönmesi korkuttu beni en son ters kalır diye sağlıklı oksun onmli olan o tbiki
Meldaa55 Benim de 25 de donmus asagiya korktum bende geri doner mi acaba ilki sezeryan o son ayina kadar donmemisti bu kiz aceleci olacak :(
Meldaa55 Aliyegunes evet bas asagi duruyor doktorum soyledi son ultrasonumda insallah olmaz aceleci ya
Aliyegunes Eslemmiraaa inşallah döner canım birtane video var youtubede 32 haftada yapmış dönmüş bebeis sende dene bnde ypicam eğer dönmezse🧡🧡🧡
Eslemmiraaa Aliyegunes valla yürüyüş vs yapıyorum yoğa yapıyorum bu kegel egzersizi vs yapıyorum ama bakalım canım inşallah
Sedabezirkan Ben de 26 haftalikken kanala girdigini ogrendim ,28 de gittim düzelmiş yan dönmüş, sürekli soluma yattim 2 hafta, düzeldi çok şükür, cok korkmustum ben de