Uyuyanguzel Kızlar gebelikte hangi ilaçları kullanıyorsunuz doktor bana d3 magnezyum demir ve magis diye bi vitamin hapı verdi bu kadar hap cok değilmi
Pineapplee Uyuyanguzel ben hamileliğin basından beri multivitamin tarzinda kompleks bi ilac kullanıyorum içinde 30 tane vitamin mineral var😂 d vitamininden magnezyuma balik yağından kalsiyum demire hersey var içinde doğuma kadar kullanicakmisim
Busakts Uyuyanguzel sadece kan ilacı ve magnezyum ihtiyaç yoksa vitamin desteğini doğru bulmuyorum doğal beslenip aylık kan testi yaptırıyorum
Caglaasya Caglaasya ben buraya yüklediğim bütün ilaçları kullanıyorum 14.+0 haftalık olduk soldaki 3 tanesi özel vitamin diğerleri kan ilacı mide koruyucu d3 damlası probiyotik
Busakts Ormanmeyveli aklınızda bulunsun günlük 3 ceviz de bunu destekliyor ben de havalar ısındığından beri yiyemiyorum ceviz tolera etti onu
-MinikveAnnesi- Uyuyanguzel gıdalardan aldığımız yeterli gelmiyor bence bebek sürekli bizim depomuzdan kullandığı icin evet biraz fazla ama mecbur icicez 🤷♀️
FKHA Uyuyanguzel vitamin, kan hapı (hatta kanım az olduğu için bunu sabah akşam kullanıyorum) ayrıca d vitamini ve magnezyum. Bunlar zaten ilaç değil canım vitamin fazla değil yani doktor gerek görmüş demekki ☺️
Nur321 Uyuyanguzel bana da kan demir vitamin hapı verdi ama normalde de hap içemiyorum midemi bulandırıyor zorla içmeye çalıştım biraz ama olmuyor napacam bilmiyorum