MerveeD Merhaba kızlar. Park yatak aldım ama uyku seti almadım oyun parkı kullananlar sadece nevresim takımı mı aldınız uyku setımı?? İnternete güvenebilir bir sayfa var mı acaba alabileceğim trendyolda yok maalesef civildeki de erkek uyku seti gbı duruyor
Ozge MerveeD ben kiwinin uyku setini aldım ama bebek ilk zamanlar yorganla uyumaz dediler ekstradan çarşaf falan aldım ebebekten
Nazlimom MerveeD e bebisler den uyku seti almıştım ama lastikli çarşaf daha cok kullananılıor şimdi ev sıcak oldugu icin üstüne pazen örtü örtüorum
MerveeD Ozge yaa ben de boyle kenar korumalıklı olandan ıstyrm cıvilde vardı 8 parca ama erkek kalmıs yorgan zaten oyle kalın bsey degıl ben baktım da yaz bebegı zaten sımdı kullanamıcak 2 haftaya kadar gelıyor bebiş kısmet olursa
MerveeD Gudu kaçlı peki bejım cıvilde baktıgım cok ıyı 8 parca kenar korumalı ve uyku arkadası gbı yastgı da var ıcınde ayrıyetten ve 350 TL cok hosuma gttı yeri filan ama kız modeli kalmamıs
MerveeD Nazlimom Acaba bende şimdilik nefivresım takımı alıp kısın mı uyku seti alsam bir türlü istedgım gbı bulamadım
Gudu MerveeD benimkide öyleydi ben 7 sene önce oğluma almıştım simdi nevresim takimi alıp yorganını yastığını kizima kullanicam. Dediğin takim gayet iyi kullanışlı uzun süre kullanırsın.
Elfs MerveeD Tuğba kuğunun yan korumalı olanları güzel de park yatak için onu nasıl kullanacaksınız ki?
Nazlimom MerveeD hava ısınıyor bence yorgana gerek yok benım uyku setinin içinde elyaf yorganda var ama kullanmıyorum çarşaf daha cok gidiyor kusuyo falan değiştiriorum sürekli
mrs_elisah MerveeD park beşikte kenar korumalığa gerek yok. Bizde bebek yorganı be 2 nevresim kullanıyoruz. Ama boğulma tehlikesine karşı uyku tulumu alabilirsiniz yorgan yerine
mirage333 MerveeD park yatak icin elele.com dan uyku seti aldım ben. Park yatagida ordan aldim zaten.
MerveeD Nazlimom kenar korumaları var güzel duruyor o yuzden uyku seti ıstyrm aslında bıde yastgı ve yorganı yok almıs Ken hepsı ıcınde olur demıstım
biruykusuzanne MerveeD ben happy kidste satıyorum kendim diktim oğlum yatmadı beşikte beşiği sattım uyku seti öylece duruyor çok güzel beyaz güpürlü sade. İstersen happy kidste postum var yardımcı olurum