BusraMuratS Sabah 7 de su geldi bir anda kanlı su gibi doktoru aradık nişan atmış olabilirsin dedi ama saat 10 a kadar suyum gelmeye devam etti kontrol ettiğimde nişanda gelmişti hastaneye geldik şimdi 2cm açıklık varmış şimdi nst ye bağlandım 😊 Dua edin kızlar bugün doğum olur diyorlar Allahın izniyle hayırlısıyla bebeğimde bende sağ salim kurtulalım ♥️
Tarcininannesi BusraMuratS inşALLAH hayırla sağlıkla çok beklemeden kavuşursunuz yavrunuza...RABBim yardımcınız olsun...inanın çekeceğiniz her ağrı her acı o minik gözlerin size bir an bakmasına kat kat değecek...sağlıkla sıhhatle hayırlı uzun ömürleriniz olsun inşALLAH tüm sevdiklerinizle birlikte...
BusraMuratS Tarcininannesi Ne kadar güzel yazmışsınız çok teşekkür ederim tek duam dileğim sağlıkla kucağıma almak Allahım kolaylıkla atlatmayı nasip etsin inşallah hepimize 😊♥️
BusraMuratS ElifKarata Aminn canım benim inşallah çok sancım yok adet ağrısı gibi devamlı var ama açıklık varmış 😊 Darısı başına inşallah sağlıkla alalım kucağımıza 😊♥️
BusraMuratS OktayMeltemSahin ElifKarata bebekkaradag Lyl sltz Nuranemre Gizemvencoglu Kızlarr hepinize güzel dualarınız için teşekkür ederim dün 39+2 haftalıkken saat 15.45 de kızıma kavuştum Allahıma çok şükür😍♥️♥️ Darısı hayırlısı sizlere de olsun inşallaaaaah
OktayMeltemSahin BusraMuratS sağ salim bir avazda kurtulursunuz inşallah darısı biz bekleyenlerin başına 😍❤️
BusraMuratS OktayMeltemSahin Amin canım inşallah hayırlısıyla atlatırsınız sizde bende sağ salim kavuşayım inşallah 😊
bebekkaradag sltz Evet oldum, haftada 1 gidiyorum kontrole. 37. haftamdan beri alttan muayene oluyorum🙏🏼 Çatım uygun, açılma bekliyoruz