derya45 Yüksek tansiyondan dolayı akşam saat 9 gibi bebeğimi alacaklar.Çok fazla ödem oluştu.Doktor riske atmak istemiyor.Küveze girer mi yavrum en son ölçümde 3500 kiloydu.Ne olur güzel anneler dua edin benim için yavrum için.
Frdvs25mys derya45 geçmiş olsun sağlıkla gelsin inşallah kilo açısından iyi bir solunum enfeksiyon sıkıntısı olmazsa girmez😊 ve inşallah sıkıntı olmaz ve girmez.
guzelbebegimmmmm derya45 3500 le küvöze girmez😄 39 da 3300 doğurdum kızımı. Sizinkinin maşallahı varmış
Merciimek derya45 38+5 3500 kg yüksek tansıyon ödem ve ıdrarda proteın kaçağı var bugün tekrar ısrar testı verdı. Hastanedeyım beklıyorum benımde bugün olcak sezaryan proteın kaçağı devam edıyorsa🥺🥺
Deletedmom727271 36 haftadan sonrası erken doğum sayılmıyor içiniz ferah olsun sağlıklı doğumlar dilerim 🌼
derya45 Merciimek idrarda protein kaçacağı bende de çıktı.Tansiyonum 19 ları gördü ve ben 130 kiloyum şuan
Kubraygun_ derya45 kuzum kiloyla alakası yok küveze girmesinin solunumu ve akciğeri önemli eğer ki hırıltı olmaz ya da solunum sıkıntısı çekmezse girmez küveze 💖
Deniz0011 derya45 bende 36 haftada acil sezeryana alinmistim suyum tukenmisdi 2.300 kilo oldu bebeyim gece 12 de dogurdum oglen 2 ye kadar kuvezde kaldi ve simdi 1 aylik cok sukur iyi simdi 4.200 kilo oldu🤭