Acemianneee08 Ozlemyeni bi takip et kuzu 1-2 gün patates pirinç muz beyaz ekmek o tarz çok şekerli şeyelr tüketme bulgur yeşil elma sebze et tarzı beslen bak bakalm yine olacak mı . Devam ederse eğer bi idrar ver enfeksiyon var mı diye veya kadın doğum doktoruna danış bazem normal oluyor hiç bşy çıkmıyor
Sinemfidan Gamzess1 enfeksiyon canm o bendede var hamileliğim başından veri simdi hep akışkan geliyor afedersin. Sirkeli suyla yika vajina ni herseferinde gececktir rahatlarsin enazindan
Gamzess1 Sinemfidan sirkeli suyun bi zararı var mı acaba hiç doktora sordun mu canım? Bide ne sirkesi olduğu fark ediyo mu
Sinemfidan Gamzess1 hayr onun bir zarari yok sonucta icine enjekte etmiyor yikiyorsub sadece doktora sormalikda bir durumu yok zaten bi tehlikesi yok yani korkma
Acemianneee08 Ozlemyeni havuç armut unlu ürünler . Ben çorbalara flan tambuğday unh veya kepekli un koyuyorum. Makarnayı tambğday kepekli yiyorum. Pirinç yerine bulgur tüketiyorum. Şekeri yüksek olan şeylerden uzak duruyorum kısacası kzum
annesinin_beybisi Gamzess1 akıntı bence . bende sık sık geliyor detayliya da girdim bir sıkıntı görülmedi ektra doktora sormaya gerek görmedim doğum yapan bir arkadaşıma sordum gebelikte bende de çok gelmisti dedi.
Gamzess1 annesinin_beybisi Önemsenmeyecek bi durum değil ki canım Allah korusun bebeğin suyu da olabilir 🥺
annesinin_beybisi Gamzess1 allah korusun tabiki orası öyle canım bende gebelikten önce de sık sık geliyordu iç çamaşırım ıslanıyordu sürekli belki de ondan normal diye düşündüm tabi herkes için geçerli değil bende kronik enfeksiyon var çocukluktan beri
babystarzz Aynı şüpheleri ben de 24. hafta yaşamıştım canım hatta idrar testinde enfeksiyonda çıkmamıştı ama mantar enfeksiyonuymuş meğer. Bir fitil ve zalain kremle problemimi çözdüm. Muhtemelen şeninde mantar enfeksiyonudur.