Ayaz_Kuzum Ben düşünüyordum ama alamama ihtimalim var trombosit değerlerim düşük olduğu için😥 Epiduralsiz normal doğum yapanlar çok mu zordu, nasıl geçti süreciniz? Normal doğumdan korkuyorum da😥 Teşekkürler şimdiden🧡
Elfs Ayaz_Kuzum ben düşünüyorum 35+5 benim de. inşallah değerleriniz normale döner normal doğumu aksi bir durum olursa da deneyin bence 🙏
Honeyinci Ayaz_Kuzum bende epidural dusunuyorum diger turlu cesaretli biri olsamda asla cesaret edemiyorum cunku adet sancilarim cok agrili gecer yerlerde surunur aglarim aci esigim yuksek olmasina rahmen o yuzden dogum sancisi benim icin buyuk travma olur. Epidural olmasa sanirim sezeryan dusunurdum 😁
MerveeD Ayaz_Kuzum 37+3 den merhabaa. Bende epidüral normal düşünüyorum beklemedeyiz ne zaman gelırse bebis artık
Ayaz_Kuzum Elfs İnşaAllah bakalım hayırlısı olsun artık🤲🏻 Şuanki değerlerim normal doğum için yeterli sadece epidural olamam eğerki yükselmezse
Elfs Ayaz_Kuzum evet onu anladım değerleriniz normale dönmezse isterseniz yine de deneyin dedim. Ama ben de olsam bu durumda ne yapardım bilmiyorum.
esrahmet61 Ayaz_Kuzum bende tma 37+1 im epiduralli normal doğum istiyorum nasip olursa inşallah sizin de hakkınızda hayrlisi olur
35lavanta Ayaz_Kuzum 37+3ten merhaba 🌸 Kızımda da epiduralle doğum yapmıştım bunda da öyle olacak inşallah.. 5cm açıklık olana kadar kendi sancılarımı yaşadım ve gayet idare edilebilir kolaydı ama sonrası için tecrübem yok birşey diyemem hakkınızda en hayırlısı ve sağlıklısı neyse o olsun 🌸
linamom Ayaz_Kuzum 37+1 im ben de canım çatı muayenesinde doktor normal dedi ama dayanamazsam acıya epidural uygularız dedi ama doğumu geciktiriyor dedi ıkınma konusunda bakalm hayırlsı olsun hepimiz için