Nurbanu60 doktorum geçmeyen mide bulantılarım için zofer yazdı bebeğime bi zarar verirmi alırken hep tedirgin oluyorum, zofer kullanan var mı
acemianneee_31 Nurbanu60 iki tane tek kullandım ama ikiye bölerek kullandım ağır diye şükür bişey olmadı kaç haftalıksın
Nill2 Nurbanu60 Günde 1 tane kullandım. Prilam fayda etmemişti. Zaten serumuda zofer olarak veriyorlar . 28 haftamdaym herşey yolunda. Korkma bişey olmaz Allah ın izni ile.
annesinin_beybisi Nurbanu60 ben bir süre kullandım bir sıkıntı olmadı internette yazanları cok takma . eğer aşırı bulantin yoksa dayanabileceğin şekildeyse daha hafif birşey kullan prilam gibi hemen zofere başlama yani . ben 4 farklı ilaç denedim hiçbiri fayda etmeyince mecburen kâr zarar hesabına göre kullandim işkence haline gelmişti yani kusmalar
_Arslan_ Nurbanu60 ben içtim Allah’a şükür bebegimde bı sıkıntı olmadi sıkıntı olsa zaten vermio doktor merak etme canım alerjim.var uyuyamiorm uctane doktor gezdim ucude vermedi ilaç
Princessmom Nurbanu60 ilk hamilrliğimde en yük dozunu kullandm çocuğumda hiçbir sıkıntı sorun yok ne hamillekde oldu ne sonrasında. şuan hamleym yine kullandım geçmiyor baska türlü zararlı olsa doktorların vereceğini sanmıyorum