Fadimeckrr Hamile kalacağımı düşünmediğim için son adet dönemimi takip edemedim ( kıstım vardı hamile kalmadan 1 ay once bebeğin olmaz demişti doktor ) sonra uygulamadan 10 eylül gibi hatırladım ama benim adet dönemi özel hastane 4 eylül e çekti bebekten dolayi . Şimdi uygulamaya göre tam 34 haftaligim ama ultrosan görüntülerinde 36+2 gözüküyorum iri bi bebek bu arada . Adet tarihini tam bilemedigim için hep kafamda soru işareti ve endişe var . Ben şuan kaç haftalık olduğumu net nasıl öğrenebilirim 😔😎
Duy_gu Fadimeckrr Dr ne diyor sa ona göre hesapla canım bana göre 24 temmuz ama dr göre 5 ağustos gitti hep bende 5 ağustos olarak hesapladım hep normalde ben 40 haftalığım knedi hesabına göre ama dr göre 38+3
Fadimeckrr Duy_gu doktor bana soruyor daha kaç haftalık oldun diye , bayram sonrası özele gideceğiz bi görünmek istiyorum 3 hafta ileri gitmesi bana çok normalmiş gibi gelmedi , ya bebeğim gerçekten çok iri yada hesaplamalarda yanlışlık var .
Duy_gu Fadimeckrr 3 hafta iler de ise bencede Bi anormallik var dr da bu haftada kendi hesaplaması laızm sen tam hatırlamıyor sun sonuçta git canım özelde gözük Bi