Tubakskn11 Bişey sorucam lütfen deneyımlerınızı paylasın bebegımın hareketlerını erken hıssetmeye basladım yanı segırme seklınde baslamıstı daha guclenmıstı tabıkı tam duzenlı degıldı 16. Haftadayız dunden berı hıc hıssetmıyorum boyle olması normalmı
Hilalkl Tubakskn11 normal canım 26.haftaya kadar normal bende acmıştım böyle bir post sonradan alışıyor insan 2.olmasına ragmen burda 3 gün hissetmeyen var sen cok başındasın içini ferah tut
bebekrehberi Tubakskn11 ben de 16’da hissettim. Zayıfım sanırım ondan. Sonra da hep hissetmeye devam ettim. Çok da erken değil.
sumelegi Tubakskn11 27 den sonra düzenli oluyor. Zaten doktorun sana takip etmen gereken zaman söyliycek canım. Daha çok erken:) ben ilk hareketleri 18 de günde tek tek hissediyordm bazen hiççç hissetmiyordm. Gayet normal:)
Tubakskn11 Tesekkur ederım hepınıze ben 16 dan erken hıssettım zaten 3. Ayda falan evet sureklı degıldı ama daha guclu hıssetmeye baslayınca neden hareket etmedıye gelıyor evet erken farkındayım ama tedırgın oluyor ıste ınsan 😌