yarenaygk34 ebruk1994 Allah yardımcınız olsun insan bazen bir an önce doğurmak istiyor ama sağlıkla zamanında gelsinler inşallah benim ilki 37 de doğdu 6 gün küvezde kaldı o yüzden erken de gelsin istemiyorum ama iyice ağırlaştım çok zorlaştı beni için her şey
ebruk1994 yarenaygk34 benim kızımda 37 de doğmuştu ama bi sıkıntı olmadı neden küvözd girdi sizin bebeğiniz acaba
Deniz9306 Tansum bizde 32 nin içindeyiz ve ikiz. Aynı bende yürürken zorlanıyorum bacak aralarım sızlıyo resmen. yatakta dönemiyorum bakalım nereye kadar dayancam 🙈
yarenaygk34 ebruk1994 normal doğum oldu ama benim uzun sürdü doğumum baya solunum sıkıntısı dediler kaldı 6 gün
Nurayersin Denizyldzm yaaa aynı beni anlatmışsınız 🥺 günümüz bile aynı. Erken mi doğacak diye korkmaya başladım daha randevuma 15 gün var içim içimi yiyor herşey yolundamı diye 🥺
Denizyldzm Nurayersin alın bendede o kadar özel bölgeyi yara yapıcam inanın ki yani hep bi şüphe Allah ım bebişlerde sıkılıyor içerde ama napalım
glsmsny Benım de 32+3 geceleri sıcak basıyor uyuyamıyorum. Ayak topuklarım şişti uyuştu üzerıne basamıyorum benım gıbı olan var mı ? Magnezyum da kullanıyorum ama faydası olmuyor 😕
Sadriye35 Ozlemyeni ben profestan fitil kullanyorum onun akıntısı oluyor şeffaf su gibi bi de fitilin kalıntıları geliyor. Siz suyunuzun geldiğinden şüphe edyosaniz doğum acilde baktirabilirsiniz test yapyolar kulak çubuğuyla örnek alıp
Ozlemyeni Sadriye35 doktora gittim serviks kapali ve uzun sikinti yok dedi.akintim var dedim normal dedi ama endişelendim yinede
Nurayersin Denizyldzm Sağlıkla kucağımıza alalım onlar iyi olsunlar da sayılı günler biraz zorda olsa geçecek inşallah 🙏🏻 Ben hep böyle diye diye geçirmeye çalışıyorum 😊
Acee Aayse123 bende 30 haftalik oldum canim ve baya agirlastim karnimdaki sertlesmeler baya artti ve oyle olunca karnimun alti cok acciyo sırt agrilarim cogaldi ve idrar tutamama🤦♀️diger iki kizimda hic boyle seylerim cok değildi cokta zor geçmiyordu oglumda suan cok zor geciyor gebeligim
Sadriye35 Ozlemyeni korkmayın genelde su değil akıntı çıkıyor ama yine de çok muallakta kalırsanız acilde bakıyorlar
Aayse123 Siracinannesi benimde geceleri midem çok yanıyor sol taraf sırt ağrım var bide bazen kasığıma Bi sancı gibi bişy giriyor Allahtan hemen geçiyor uyuyamıyorum dertler derya olmuş Ama canları sağ olsun Allhıma şükür çoğu gitti azı kaldı 😊
Ozlemyeni Aayse123 benim sanki 5-10 damla arasi gelmis gibi oluyo .ozellikle ayakta is yaparken falan.bi kac kere degistirmem gerekiyo bazen.su gibide oluyo, beyaz akinti gibide.sizinde oyle mi
Yavrumu-beklerken123 Aayse123 Hareketleri daha keskin hissediyorum hele ki kasıklarım da ,el ayak uyuşması , şişlik ,el ayak kaşınmasi . Bu süreçleri de kolayca atlatmak nasip olsun hepimize 🌸
TugceArslan Aayse123 Bugün 30+0 olduk biz de. En büyük sıkıntım reflü. Sabah akşam ansızın hem mide yanması ve mide suyu şikayetim var. Abur cuburu kestim bu sayede. O yüzden ilaç kullanmamaya karar verdik doktorumla :)