Ozlemynss Merhaba anneler anne sütünü neler artırıyor çok su ev yapımı kompostoda içiyorum ama sütümü sağdığımda çok az çıkıyor
Gulsurmeli Ozlemynss Pekmezli su Tahin helvası Yeşil mercimek Bulgur pilavı Kısır özellikle marulla birlikte yiyin Bizim yörede kuymak var baya şekerli birşey ilk doğum yapana onu yedirirler mutlaka onuda deneyin derim
Sehersudi Ozlemynss bol bol su iç. Üç litre su iç. Hepsi süt olacak. Yemekler de vitamini olacak sütün. O yüzden vitamin açısından zengin şeyler tüket yumurta balık et tavuk. Bide bulgur pilavı acayip süt yapar sma bebek gazlı ise sıkıntı oluyır gaz da yapıyor. Kuru soğan da aynı şekilde. Çok süt yapar ama bazı gazlı bebekler e daha beter gazlı yapar. Normla bit bebek se yersin insalllah sütün taşsın.
lunam Ozlemynss bebiş emiyorsa sağılan sütün miktarının çok önemi yok diye biliyorum, çünkü bebeğin emdiğinde gelen sütün miktarı sağılandan çok daha fazla olabiliyormuş. Sağınca az süt geliyor olması sütünüzün az olduğu anlamına gelmiyor yani. Bebiş doyuyor mu önemli olan o. Benim de sütüm başta azdı, solgar ın breawer’s yeast with b12 takviyesini kullanıyorum bir süredir sütüme güzel etki etti. Bi bakın isterseniz.
Mtzkuzum Ozlemynss benim doktorum sagmakla sütünü ölçemezsin demişti. Bebek emdikçe süt gelir. Bol su ve tahin pekmez yiyordum
Cherryyy @“Ozlemynss” bolca su , dereotu, rezene kimyon anason , hurma , bulgur , tahin, e bebeğin malt içeceği
mervesglm Ozlemynss sağdığın sütle bebeğin çektiği süt miktarı herzaman aynı değil. Kullandığımız makinalardan çok daha fazla süt çekiyorlar. Emzirme sırasında yada öncesinde su tüketmen gerektiğini öneriyo ebeler. Emzirmeden sonra sağım. Diğer komposto tatlı türlerini denesende sana sadece kilo olarak geri döner. Bol su ama onuda kararında içmek gerekiyor. ebe.tulinbulur yada gebeanne ye bak instagramdan ücretsiz açıklamalarını var süt ile ilgili. Sonra o damlayı kulandım bunu içtim bunu yedim sütüm artmadı diye strese girip üzülme boşuna. İlk başlarda bende yedim içtim rezeneydi kompostoydu ama onları kullanırken bi anda kesildi sütüm. Emzire emzire sağa sağa çoğalttım.
Nazlimom Ozlemynss tahin, dereotu, galactaco damla kullanıyorum süt artırıyor bide doğum sonrası haksizlik yorgunluk cok oldugu için imom latte omega içiyorum hem de sütü artiriyor gün içinde de anason rezene kimyon tohumu çayı içiyorum bi de bol su içmek gerek
Tansum Kaynanam memleketten göndermiş kuru dut süt yapıyormuş baya öyle dediler kaynat dene istersen bi .. Araştırmanı da tavsiye ederim
Nur22Elif Ozlemynss bol bol emzirmek. Bir de sağdığınızda çıkan sütten çok daha fazlasını içiyor bebeğiniz. Eğer miktarı önemli olsaydı memeler şeffaf yaratılırdı. Kilo almasında sorun yoksa, bezini sık sık kirletiyorsa sorun yoktur. Bebeğiniz doyuyordur. 🥰
MinnieMouse Ozlemynss satınca çıkan sütle emince çıkan süt aynı olmaz canım boşuna üzülme buna. Benim meme de sağımda hiç süt vermez ama kızım guzel alıyordu sütü. Emzirmeden ocne ve emdikten sonra halini görünce anlıyordum 😅 o yüzden üzülme. Neden sağmak zorundasın? Emziren daha iyi ama mecbursan sağımdan önce iyi bir masaj yapmak iyi gelir. Momstok emziren anne çayı meshstick emziren anne çayı trendyolda bakabilirsin. Bunlar iyi geldi bana.
Handenyildiz Ozlemynss gece yatmadan 4-5 tane petibör bisküvi ye üzerine bir bardak süt iç yat bak nasıl sabaha sütün oluyor
Yagmurak5 Ozlemynss roka karpuz üzüm birde aktardan anason rezene karışık bir çay almıştık bana çok iyi gelmişti şifa olur artar inşallah yakın zamanda birde süt için sırta yapılan bir masaj var internetten bulabilirsiniz kanalları aciyormus
Minikanne17 Canım bende biraz kişiden kişiye de değişen bişey bu benim ayran ve kefir içmek çok aşırı derece arttırmıştı göğüslerimden akıyordu ama belki gaz yapabilir yanlış yönlendirmek istemem tabiki