Rasev Kizlar 31+1 haftalik hamileyim soguk terler geliyo bana halsizlik bas donmesi bel agrisi😞basina boyle bisiy gelen varmi? Dokdora gidemiyorum malesef oyuzden postu acdimki belki bi yardiminiz dokunur
ozgeg_ Rasev tansiyonunu kontrol ettin mi hiç düşmüş olabilir.. benim öyle olduğnda tuzlu bi ayran ve ayaklarımı yüksekte tutmam iyi geliyor. Bel ağrısına bi çözüm yok o devam ediyor
Rumeysaylz Rasev Canım soğuk soğuk terleme arada bana da oluyor ve olduğunda kan şekerim düşüyor acıktığım için oluyor ama sana kesin şu yüzdendir diyemem doktora git ihmal etme olur mu
Gulnar94 Rasev tezyiqin yaxsidi usag yerini deyiwende basini mende ele olmuwdum soyug ter qasiqda agri hemin gun bildimki nese toredir
Rasev Gulnar94 belkede onandie baci bide men pis yuxu gormusdum belke onun tesiridi mende ola biler gorəsən?
Rasev deletedmom209 bazi sebeblerden dolayi gidemiyorum dokdorumu aradim ilaç soyledi aldim şimdi biazcik iyyim
Sulemrahkuzey Kuzum tansiyonun düşmüş olabilir benimde tansiyonum düşünce öyle oluyorum hemen bi tuzlu ayran içiyorum iyi geliyor sende bi dene istersen 😘
Rasev Sulemrahkuzey 10/8di canim tansiyonum çok şükür bugun iyiyim ama bobrrklerimde fena agri var galiba minnos kizim içerde annesiylr oyun oynuyo🙈
Rasev Candy_liz kanim azdi zaten canim ilaç yazmisdi dokdorum 1aylik 2gun ilaç bitti bende basladi bu halsizlik soguk terler gelmeye🤦🏻♀️Elma bide uzum hep yiyorum glukozdur diye bakalim nolcak🙈