Filizkk canım benim 21. Hafta detayşlıda 35,5 ölçüldü sonraki kendi doktorumun kontrolünde 34,5 35 civarıydı doktorum bununla ilgili bana extra bi uyarıda bulunmadı, sorun olmadığınj söyledi sonra burdaki bi kaç yorumlara denk geldim benim uzunluğumla aynı uzunluk olanlara ayağa kalkma falan denmiş bende açıkçası çok tedirgin oldum ama sonra doktoruma güvenip kendimi de daha sağlama alıp nasip dedim 🤷🏻♀️ Ben her ihtimale karşı kendime dikkat ediyordum dediğim gibi uzunluk ölçüldükten sonraki randevum 3 hafta sonraydı bu 3 haftada sürekli yatmadım evi süpürdüğümde oldu ama bu ağır olmayan makinalar varya onlarla , işlerim varsa dinlenerek yaptım ama yine de kendimi çok fazla yormayarak,çamaşır falan onları genelde eşim halletti , banyo yaparken küçük taburede oturarak yaptım vs. Randevuya giderken inanın çok tedirgindim doktor muayene ederken tekrar ölçtü 40 küsur falandı. Doktorum 25 bizim için sınır dedi genel bilgi verirken ama bu haftamıza göre değişirmi bilmiyorum inanın bu konuda çok farklı görüşler olmuş anlamış değilim bende. Siz de moralinizi bozmayın🌸 herşey güzel olacaktır inşallah, ama bu benim nacizane kendi deneyimimdi . Sizi yanlış yönlendirmek istemem🌸