Denizyldzm 32 haftalık hamileyim Bugün sabah afedersiniz büyük tuvalet için lavaboya gittiğimde iç çamaşımda biraz ıslaklık vardı kızlar daha geçen hafta sebepsiz yere başka konuda stres yapıp acile gittim ve alttan açılma muayene si yapıldı parmak ile şimdi bebeğin suyu mu acaba dedim korkuyorum Allah korusun haftası küçük ve su gelmesini nasıl anlayacağım acilede gitmek istemiyorum
Esosunannesi_ Denizyldzm canım kontrol et takipte kal su olsyi biraz farklı ama kimisinin ki az az da gelebiliyomus ağrın sancin varmı eğer yine gelmeye devam ederse bilki sudur hemen git
Denizyldzm Ozlemyeni oluyordu ama afedersiniz akıntı ile geliyordu ve ön tarafa doğru oluyordu bu sefer arka tarafa doğru gelmiş çok az şuan hastaneyede gidemiyorum hem nöbetçi doktor var acile de gtmek istemiyorum alttan baktılar doğumu tetikliyor diyolar ve her zaman stres oluyorum acaba su bile olsa bayram tatili bitene kadar bişey olur mu Allah korusun hareketlerinde değişiklik olurmu bilginiz varmı acaba çok uzun oldu ama
Ozlemyeni Denizyldzm ozel muayenesi olan doktorlara gidebilirsiniz? Benimde surekli öne dogru akintim var.bazen su gibi bazen beyaz bende o korkuyu yasiyorum surekli
Denizyldzm Ozlemyeni hemen blli olur mu acaba su geldiği şuan selpak koydum 2 saattir ıslaklık yok bebeğin suyu azalmış mı diye yani yada yine olmazsa 3 gün bklesem mi kndi doktoruma gtsem
Ecceee Denizyldzm selpak koymanızı önermem, enfeksiyon riskini arttırırsınız, kullanmadığınız %100 pamuk eski bi atletiniz varsa onu parçalara bölün yüksek ısıda ütüleyip, katlayıp onu kullanın akıntı kontrolü için
Ecceee Ozlemyeni rengi önemli değil pamuklu olması yeterli, normalde de gebelikte günlük ped kullanımı önerilmiyor sadece pamuklu iç çamaşırı öneriliyor..akıntı takibi için %100 pamuklu bir kumaşı ütüledikten sonra bu amaçla kullanabilirsiniz
Denizyldzm Esosunannesi_ ağrım yok çok şükür zaten şu zamana kadar o kadar kendimi dinledim ki daha 1 hfta önce rahim ağzına kadar bakıldı herhalde bi sıkıntı olsa blli olurdu değil mi
Denizyldzm Ecceee ben iç çamaşırı ma kadar ütülüyorum normal de beyaz bez koyuyordum ama anlayamıyorum sumu ter mi nem mi normal akıntı oluyor farklı ama bugünkü bi değişikti ama çok azdı yanı serçe parmak kadar
Ozlemyeni Ecceee bakiyorumda islak nemli duruyo ama renksiz bir su.bebegin suyu oldugu nasil anlasilir? Rengi ne olur? Bu normal hamilelik akintisi mi yoksa bebegin suyu mu🤦♀️