Esmaaa33 Arkadaşlar alerjik ritnit olanlar nasıl çözüm yolu buluyor Allah razı için ölüyorum artık. Burun boğaz geniz kaşıntısı, geniz aksamasi, sürekli hapsuruk uyuyamıyorum artık ilaç da içmek istemiyorum
gamzeozer16 Esmaaa33 çünkü ilaçta kesmiyor vallahi isyan etmek istemiyorum ama allah kahretsin bu alerjiyi gece uyku yok gündüz rahat yok bide üstüne hamileyiz gece maskeyle yatıyorum genede cözüm olmuyor kbb doktoruna gidicem bakalım bi ilaç varmış ama burnumdan nefes alamaz hale geldim umarım ilaç verir burnum icinde cünkü doğmadan gebericem 🤦♀️
Bukiiiiiiii Esmaaa33 Az bunun yuzunden uyandim.. Dun temizlik yaptım mechur evde tozun içinde kaldım simdi bir Uyandım her yerlerim tikaki agzin burnum kulağım yanio acio tikali kulağım bile duymuo biktim arrik ayaga kalkinca kulaktaki doluluktqn dengem bile bozuldu ya korktum formulu bulan banada soykesij tamda bayram ustu ya
gamzeozer16 Esmaaa33 bende 2 haftadır geceleri uyku sıfır şuan bile benide tuttu hapşurma krizi bire karnım artık acımaya başladı hapşurmaktan burnumu cekmekten kulak ve geniz deki kaşıntıyı saymıyorm bile çok fena ne yapıcaz hiç bilmiyorum uykusuzluk şimdiden başladı 🤦♀️
Srdm gamzeozer16 bende aynıyım bugün dahada kötüyüm 50 kere hapsırdım belki bugün artık tıkanıklıktan basım ağrıyor genzim kasınıyor burnum tıkanıyor 🤦🏼♀️
Dyg12 @Esmaaa33 ilk 14 hafta ilaç vermiyorlar ama daha sonrası için B kategorisinde ilaç oneriyolar. Ben 14. Haftadan sonra (şuan 23. Haftamdayim) düzenli ilaç kullanıyorum yoksa yaşayamam herhalde. İlk haftalarımi alerji nedeniyle nasıl zor geçirdim anlatamam. Burun tıkanıklığı hamileliklede alakalı olduğu için ilaç kullanmama rağmen özellikle geceleri bir burnum hala tikali oluyor ama buna şükür:) Eğer alerji sizi çok zorluyorsa KBB , oksurugunuz de varsa göğüs hastalıklarına mutlaka gidin.
gamzeozer16 Srdm bende randevu aldım vallahi Kulak burun boğaza gidicem umarm burnum ve boğaz kaşıntım için ilaç alabilirimmm