Leylasiva21 hastanede Rezene çayı demleyin odada o gazımı atmama yardımcı oldu benim de çok gazım olmuştu .Hatta birkaç ay sürdü. İlk günler çok kızgın olabilir Ben de yardımsız tuvalete Gidemiyorum o kaburganın içi boş aldığı için nefes almakta zorlanıyorsun Bunu sadece sen yaşıyor musun gibi sadece sana oluyormuş gibi düşünme çoğu anne de bu böyle oluyor koluna girecekler yürüyeceksin azalt dinleneceksin yürüyeceksin yürüdükçe atıyorsun ve Sana tavsiyem alttan zıbınla çıtçıtlı ya da kancalı korse zıbın Alman o ilk 1 hafta şişlik indikten sonra ben taka bildim maalesef öncesinde takamadım dikiş için aldırmak gerekiyordu ve şişti karnım ilk 1 hafta ödemi attıktan ve sağ sola dönmüyor başladıktan sonra zıbınına korseyi takıp atlet tarzı zıbınlı korse almıştım Onu takınca karnımı tutuyordu ya yürüye biliyordum harekete de biliyordum rahat yatıp kalkabilir yordum O bir haftaya kadar işte sağa sola dönmek kalkmak ne bileyim hapşırmak gülmek hiçbirini yapamıyordum yardımsız tuvalete banyoya gidemiyorum ama bunların hepsinin geçeceğini düşün Kendini öyle rahatlat ve gerekeni yap Daha da kasma kendini o ilk 1 hafta böyle geçiyor sonrası kolay