K88_ Rumuz_07 merhaba iki ay önce doğum yaptım o hastanede müşkinaz Karimovaya gidiyorduk taşındığımız için yakında bir doktor tercih ettim ama tavsiye ederim
ZeynepAlbyrk ilknur53- evt ismini duymustum. Bnde Ahter Tanay Tayyar a gidiyorum. Dogum ucretleri hakkinda bilgi aldınız mı?
ilknur53- ZeynepAlbyrk evett 6 mayısda fiyatlara güncelleme gelmiş 7.500₺ olmus.Bende hepatit B sarılık var.Bebeğe aşı yapılacak onun fiyatınıda fiyat bilgilendirmeden öğrenebilirsiniz dediler.Sürekli artış oluyor ben anlamadım🤦🏼♀️
K88_ ZeynepAlbyrk dünyanın en şansı gebesisin Ahter hocaya iki ay önce doğum yaptım hastane ve doktor harika bir ekip 6500 fotoğraf kapı süsü kahvaltı ilk muayeneler dahil
ZeynepAlbyrk ilknur53- evet bnde ilk geldigimde 6 bindi nisanda zam gelcek dediler 8 bin diye hatırlıyorum. Cok geçmiş olsun tez zamanda sifa bulun🙏
ilknur53- ZeynepAlbyrk amin inşallahh.Bugun kontrole gittim de tekrar teyit ettim 8.000₺ doğum içinde annenin ve bebeğin ilk kontrolleri fotograf ve oda süsleme var dedi kadın
ilknur53- ZeynepAlbyrk rica ederimm,öyle söyledi bugun fiyatlandırmadı ki kadın ama bencee kime ne kaptırırlarsa öyle hissettim..