Cemre345 ya artık uygun bir şey kalmadı ama ne bileyim öyle alışveriş yaptığım 4,5 sayfa var onları yazayım bari bakarsınız işinize yarar belki.
•Lamia giyim
• onuk giyim
• lam Elif giyim
•Ahel tasarım
•butik C Sultanbeyli
Aklıma su an İçin bunlar geldi intagram üzerinden bunlardan alışveriş yapıyorum. Umarım işinize yararlar bu arada kombin önerisi istediniz sanırım yani ben genelde elbise giyiyorum yazın giydiğim elbiseye göre şalımı uyduruyorum yazın tabi açık renkler tercih ediliyor beyaz , bej , krem , toz pembe , bebe mavisi gibi şal da genelde beyaz falan oluyor tamamen giydiğim şeye bağlı ☺️
Tunik pantolon olarak da yine yazın açık renkler tercihim genelde karmaşık şeyler de giymem öyle çok desenli , yazılı , pullu payetli falan genelde sade takılırım 😂 olmazsa olmaz parçalarım da siyah pantolon , beyaz pantolon , kot pantolon bu üç renk benim işimi rahatlıkla görüyor. Aynı şekilde siyah tunik , beyaz tunik kesinlikle çoğu zaman hayat kurtarıyor. Şal olarakta siyah , beyaz , gri , bej , kahverengi almıştım ilk zamanlar 😂 ben ilk tesettüre girdiğim de hep böyle her şeye kombinlenecek renkler ile alışveriş yapmıştım iyi ki de öyle yapmışım çok işimi gördü 😂 inşallah sormak istediğinizi yanlış anlamamışımdır ve doğru cevaplamışımdır 😂