Serapsabah Kanında enfeksiyon var dedi doktor neden olmuş olabilir tüm değerlerim yüksek ama hiç vücutta kan kalmamış nasıl oluyor anlamıyorum
Ceylannn12 Serapsabah merhabalar geçmiş olsun benimde geçen hafta kanda crp değerim 20 den 45 e çıktı hemde idrarda enfeksiyon çıktı bir hafta yattım hastanede her yerim şişmeye başlamıştı megersem alerjiye bağlı kanda ve idrarda enfeksiyon oluşmuş daha tam da kurumadi iğne verdi doktor da kullanıyorum büyük ihtimal vücudunuzda enfeksiyon yapan bir hastalık geçirdiniz
Zeyyyn Serapsabah hamilelikte crp değeri yükseliyor belli bir değere kadar normal kabul ediliyor bende enfeksiyon uzmanına gitmiştim birşey vermedi normal dedi idrar yolu enfeksiyonu tekrarım vardı ona ilaç verdi doğuruncaya kdar hep vardı değer ne kadar sizin bilemem ama çok yüksekse yatış yapanlar bile oluyor
Yagmurak5 Serapsabah covid gecirdigimde yükselmişti hatta crp yüksek diye belirti olmamasına rağmen covid testi vermiştim pozitif çıkmisti ama hekim bişey demediyse yoktur belki de geçmiş olsun
Merveofs Benim de kan tahlilinde crp biraz yüksek çıktı aile hekimi enfeksiyon vücudunun neresinde var bilemeyiz dedi bir şey de yazmadı idrar yollarında da var diye ona tek kullanımlık tozu yazdı. Kendi doktoruma gidince sorucam artık nolacağını