Cantanem44 Arkadaşlar günaydın 8+4 hamileyim sanki bugün tüm belirtiler ortadan kalktı gibi hissediyorum örneğin ; sabahları uyandığımda karnım şiş olurdu sanki 3 aylık hamile gibi ama bugün o kadar cıvık geldi ki sabahları çok aç kalkardım oysa bugün yemesem de olur gebelik kayıplarım var çok evhamlıyım bir önceki gebeliğimde kalbi durmuştu ama kanamam oluyordu adet gibi zaten sonrada durduğunu öğrendim bunda Yok nolur yaşamış olanlar yardımcı olsun nolur😒
sudamlasi Cantanem44 Allah korusun öyle bişey olsa bile belirtiler hemen başlamaz beta hcg değerin pat diye 0 a inmiyo. Vücudunu çok dinleme takma umursama olabilir böyle şeyler hergünün aynı olcak değil sonuçta🌸
Hilalakcay3401 Cantanem44 saglık ocagına kayıt actırmadınmı suphe ettıyınde gıt kalp atıslarını dınle hemen
Usakli64 Bunu öğrenmenin tek yolu dr a kadar gitmektir. Benim de ayni korkularim var onceden düşük yasayan herkesin de olur zaten. Karnindaki sislik bagirsak probleminden büyük ihtimal bazen olur bazen olmaz. Kendini korkutma icini ferah tutu bebegin iyidir insallah
Cantanem44 Tabi doktor kesin ama ne bileyim yaşamış birinin tecrübelerini merak ettim bende çok korkuyorum bugün biraz değişik ruh halim bunalımda içim sıkılıyor tarif edemiyorum o duyguyu yeni kürtaj oldum kalbi durmuştu şimdi yine aynı korkular sardı doktor 12.haftadan önce gelme dedi(kanama vs hariç)şaştım kaldım😂
Cantanem44 sudamlasi hayır Ankaradayım 7 haftalıkken gittim hiçbir problem görünmüyor ikili test günü gel dedi ondan önce gelmene gerek Yok normal herşey dedi ikili testte 8 ekim de 😢
detetedmom404 Bende öyleyim sürekli acaba iyi mi bi sorun var mı diye düşünüyorum ama bunun stresi bile düşük yaptırıyormuş erken haftalarda o yüzden rahat olmak gerekiyor biraz herşey allahtan sonuçta olacağı varsa biz engel olamayız malesef rabbim sağ Salim versin yavrularımızı
Cantanem44 detetedmom404 inşallah canım haziranda durmuştu kanamam oluyordu adete çevirdi ve durdu bunda da sanki göbeğim indi göğsüm yumuşadı gibi geliyor🙄
sudamlasi Cantanem44 baya ileri tarihe vermiş ben 12.haftama kadar 2 haftada bir çağrıldım içinin rahat etmesi için yarın farklı bi hastaneye git istersen ama bişey yoktur endişelenme😊ilk yaşadığın olayı üstünden atamamışsın
detetedmom404 Cantanem44 psikolojik bende de oluyor Bazen aklından çıkardığında da boşa evhamlandığını anlarsın rahat ol 😌
Cantanem44 sudamlasi 4 düşüğüm var bile bile nasıl 5 hafta sonrasına randevu veriyorlar anlamış değilim sordum da bi sıkıntı Yok dediler o an sevindim ama şimdi çok saçma geliyor😡
Haticeozensen balmelek ellerinde küçük bi cihaz var 20 haftadan sonra alabiliyormuş sesi ben 19da gitmiştim ebe şansımızı deneyelim dedi ve duyulmuştu