Tontikannesi NurEto hamile kalmak için değil hamilelik öncesi vucutta folk asit depolamak adına yazmıştır
Ccanann NurEto hamile kalmaya karar verince evet dr lar folik asit kullanmayı öneriyor hatta 3 4 ay öncesine kadar Hamile kalmadan önce folbiol kullandım 2 ay 3.ay hamile kaldım kendi isteğimle değiştirmek isteyince dr um imom verdi
54Duyguguc Bende 25 gündür kullanıyorum doktorum önermişti ama hamile kalmak için olduğunu hiç duymadım
NurEto Nurakin077 aynen canm aslında takviye olduğunu biliyorm da uzun süredir olmayınca herşeyi ona yoruyor insan aşılamaya başlıyacak öbür ay bakalım
Narinbiranne NurEto hamileliğimin 3 haftasından beri imom kullanıyorum canım doktor önerisiyle. Hamile kalmadan önce kullanıldığını bilmiyorum. Ama hamile kalmadan önce folik asit alabilirsin
Nurakin077 NurEto ya onu da doktor bana hamileliğimin 3. Ayı vermişti folik asidi bıraktırıp onunda içinde folik asit bar diye genelde direk folik başlıyorlar ama
yagmur50 NurEto ben kullanıyordum canım 3 aylıkken bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum doktorumu değiştim oda bebek istemi varsa tekrar imom başla dedi adetim bitince başlayacağım.