Ballisinsen Kizlar hastaneye henuz gidemedim crp 31 cikti. Enfeksiyon var. 13 haftalik hamileyim. Doktor ne der acaba. Başından boyle olay geçenler ne der bana 🤔
mihraveannesi Ballisinsen baya yüksek çıkmış benim ki 27 çıkmıştı covidmişim meğer. Antibiyotik kullandım bi süre öğrenmeden önce
irem-Dora Ballisinsen enfeksiyon var diye antibiyotik başlatır takip eder düşüyor mu diye canım. Benim de yükselmişti kanda sebepsiz yere, kaynağını bilmesek de antibiyotik kullandım öyle düştü
Seda5892 Ballisinsen antibiyotik fitil veriliyor eğer düşüş olur ama tamamen sııfrlanmazsa ve bir belirtiniz de yoksa hamilelikte normal deniliyor
Htcnal Ballisinsen Benim 65′ti crp, ilk gittigim doktor sadece su ic demisti ,hicbir sey vermemisti .Agrim,atesim artinca baska doktora gittik ,dusuk dozlu antibiyotik ve birkac ilac daha verdi ,anca oyle toparlandim.
Ballisinsen irem-Dora idrar tahlilinde cikti benimde iste 31. Bakalim randevu ayin 9 una bulabildim 😶 gidicem bakim ne dicek
irem-Dora Ballisinsen fitil verir önce belki sebebi belli idrar yolu enfeksiyonu diye. Bol bol su için bu süreçte de idrarla biraz atarsınız belki ☺️😊 endişe de etmeyin, fitille düşmezse antibiyotik ile düşüyor o değer