nilsmomy duru_pars Erzurumda bir tane özel hastane var oda Buhara. Ben orada Fatma Aydın a bakılıyorum şuanlık memnunum. Tabi istersen üniversitede hocalara ücretlide bakılabilirsin. Ama Erzurumda özelle devletin pek farkı yok artık maalesef
Busssx duru_pars Bende Buhara ya gidiyorum hümeyra çanakçı doktorum şuanlık kendisinden memnunum 24 haftalık oldum 7.haftadan itibaren kendisi ile takibim yapılıyor ilgisi alakası yerinde açıkçası tavsiye ederim
Tmerve duru_pars inanın şehir hastabesi bin kat daha iyi buhara ya göre. Boşu boşuna verilen paraya acırım. İkisine de gittim. İyi ki şehir hastanesine gitmişim. Odaları özel oda gibi gerçekten. İlgi alaka da çok güzel. Sancı çektiğiniz ve doğum yaptığınız oda da ayni duş a istediğiniz zaman girebiliyorsunuz. Çok çok memnun kaldım ben. Ebemizle hemsirelerimizle hala görüşürüm.
Aslihan2505 duru_pars Erzurum da tek özel hastane var oda Buhara hastanesi . Fakat üniversite hastanesinde ki hocalara özel olarak başvurabiliyorsun. Ben Buhara da Bünyamin beye gidiyorum memnunum
duru_pars Aslihan2505 bende Buhara’ya gidiyorum hümeyra hocaya da Demet hocaya da gittim ama kararsızım
Hasmeftun nilsmomy bende Fatma hanıma gidiyorum doğum paketi hakkında bilginiz var mı bir de kaç haftaliksiniz
duru_pars Busssx hümeyra hocaya ilk 4. Haftamda gitmiştim kan tahlili yaptırdık kese görünmediği için pek iletişim kuramadık sonra Demet hanımı önerdiler ona gittim ama sanırım hümeyraya dönecem
nilsmomy Hasmeftun hiçbir bilgim yok çünkü henüz 7 haftalığım ama ben fatma hanıma evlenmeden öncede kontrol falan için gidiyordum, çok erken olduğu içinde doğum paketi vs konuşmadık 🤷🏻♀️
nilsmomy duru_pars demet hanımı önermem canım gerçekten hakkında çok söylenti var yine kimsenin ekmegiyle oynamak istemem ama temkinli olmakta fayda var diye düşünüyorum nilsmomy
duru_pars nilsmomy Fatma hocayı deniyim bi bu defa doğumu orda yapacağım için kendime yakın hissettiğim bir doktor olmalı
Hemsire_61 Erzurum geliniyim bende bir iki defa buharaya gittim rezil bir yer.Koskoca sehirde özel hastahane olmaz mi yahu. Ahir gibi bir yer devlet hastahaneleri inanin daha iyi daha ferah daha kaliteli hizmet veriyor. Şuraya para verenin akli yok.