Canpolat Ahshdhdjsjwjjwk canım herkeste bu oluyor gebelik olmayanda da göbek deliği ve etrafında atma gibi şeyler olur aort damarından çıkan kanın tüm vücuda yayılması aort nabız atması o 12.hafta da da daha önce farketmemişsin şimdi farkediyorsundur 🙂
HaticeTekin Dilarakr Yalanmi söylüyorum yani hissedilebilir ben hissettim çevremde var yani bı söze dimdik gitmeyin geniş bakın ☺️
Mylifebebis Ahshdhdjsjwjjwk bebeğin hareketleridir 12. Haftadan sonra rahime değdiğinde hissediliyormuş ben 13+4 teyim dün akşam hissttim kalp atışı gibi pıtpıt ediyordu
Tazeanne0134 Ahshdhdjsjwjjwk gaz ya da bağırsak hareketidir canım o bebek hareketi olması mümkün değil
Dilarakr HaticeTekin bir söze dimdik gitmiyorum o hareketleri herkes hissediyor bütün hamileler ben 8. Haftada hissettim ne yani bebek hareketini 8. Haftada hissetmiş mi oluyorum herkes istiyo hemen hareketleri hissetmek o yüzden ufacık Bi hareket bebek hareketi gibi gelebiliyor ama öyle değil kendimizi ve birbirimizi kandırmayalım lütfen
HaticeTekin Kimseyi kandirmiyorum ben 8 haftalık bebek zaten duyulmaz ben 13 haftalıkken söylüyorum erkek bebekler daha erken duyuluyor uzatacak deilim hanimefendi herkes kendi bildiğiyle gitsin 🙂