Ahshdhdjsjwjjwk Arkadaslar merhaba 12 haftalik hamileyim bugun tesadufen karnima kumanda koydum ve kalp atisi gibi atiyordu bazen karnimda bisey attigini hissediyorum damar gibi ayni durumu yasayan varmi
Reyhan1 Ahshdhdjsjwjjwk hayirli olsun canim bebeğini hissetmeye başladın benimde ole başlamıştı seyirme gibi ufak ufak ama çok içte 🥰
Dilarakr Ahshdhdjsjwjjwk üzmek istemem ama bebek hareketi değil 8. Haftadan beri aynı hissi yasıyorum bagırsak hareketi falan oluyo doktora sorduğumda doktor da ona benzer seyler söyledi bebek hareketi için erken haftalar
fatma24--- Ahshdhdjsjwjjwk çok erkenbebek hareketi için..gaz veyabağırsak hareketleriyle da rahim kasılmalarıdır
Deletedmom727271 Kas seğirmesi, bağırsak hareketi ya da gaz. 😊 bebek hareketi olmasının imkanı yok. daha gram bile değil üstelik karında hareket etmez. 🌼
Ahshdhdjsjwjjwk Dilarakr evet canim tesadufen fark ettim damar gibi atiyor bisey koyunca gobegimin ustune kalp gibi atiyor bende ne oldugunu anlayamadim
Reyhan1 Ahshdhdjsjwjjwk tam bi mucize ben şuan 24+5 deyim göbeğimi hoplatiyor oglum ben oksadikca coşuyor o kadar mutlu oluyorum onu hissetmek o bağı hissetmek çok güzel sürekli yüzümde bi tebessüm oluyor oglum sayesinde Rabbım sana da göstersin 🥰🥰
Reyhan1 Ahshdhdjsjwjjwk Ahshdhdjsjwjjwk inan ben 24 nasil oldum hatırlamıyorum bile banada hep erkek bebek te erken hissedilir dediler pek inanmadım ama sonra 12inci hafta da erkek olduğunu öğrendik saglikli olsunlar da cinsiyetini n pek de bi önemi yok ama inan onun hareketlerini hissetmek muazzam birsey ya hoş geceleri uyandırıyor şu sıra ama değer 1 gün hiç hissetmedim hareketlerini aşırı korktum o gün dedim asla bir daha sikayet etmicem sen yeterli vur oglum dedim 😊
MirayveAnnesi22 Ben 19 da net hissetmeye başladım şuan 20 bi kaç gündür hissetmemiştim bugün başladı yine 🥰
Merveagri Bende 12 haftalık gebeyim bende bazen hissediyorum bazende sağ tarafımda birşey durmuş gibi oluyor normal mı sonra geçiyor
Ahshdhdjsjwjjwk Reyhan1 amiin canim ne guzel 24 uncu haftandasin bana sanki zaman hic gecmiyormus gibi geliyor 🥲 birde cinsiyet icin sabirsizlaniyorum 😍
ilayy Ahshdhdjsjwjjwk Yani Allah bilir tabi ama yabancı bir dr tespitiymiş bağırsak hareketi o bu olması da muhtemel de ama adamın dediği bu doğru veya değil bilemem Allah gönlüne göre versin 😍😍