Hemsireeeana Kızlar iyi geceler hangi hastanede doğum yapacaksınız hangi doktora gidiceksiniz benim doktorum bayramda izinli tavsiye ettiğiniz bir doktor var mı ve muaynesi doğumu ne kadar 38+4 günlüğüz bizz 😻😻😻
yaseminarasays Hemsireeeana benim muayene olduğum doktor özel Gaziosmanpaşa kadın sağlığı kliniğinde Fahri hoca çok iyi ama bayramda izinli mi bilmiyorum
Senaoztrk Hemsireeeana benim doktorumda hop kadın sağlık merkezinden nefize hanım bayramda izinli ama herhagi bı sorun olursa her an ulaşabileceğini söyledi doğumda şafakta doktoumla yapacaz inşallah doktorumu kesinlikle tavsiye ederim mükemmel bir doktor
Ebrugy yaseminarasays Medical parkı bende istiyorum da doktor bulamadım Burak Özköse bey var şuan ona gidiyordum kontrollere oda acıbadem de yaptırıyor Muş doğumu.medical de yaptırır mı bilemiyorum kliniği hemen yanında hâlbuki
yaseminarasays Ebrugy fiyatı ben vermedim canım doktorum bayramda izinli soramadım ben onda doğum yapmıyorum kalp rahatsızlığım olduğu için bezmialemde yapıyorum ama ilgili olduğu için kontrollere ona gidiyorum.
Senaoztrk Hemsireeeana Nefize Meriç Nefize hanimdan randevu almak istiyorum diyince yardımcı oluyorlar intarnette kılinik numarası yazıyor
Senaoztrk Ebrugy evet kesinlikle çok çok fazla ilgili çok uzun anlatıyor numarasını zaten veriyor mükemmel bı doktor kuzenim falanda onda doğum yaptı bı kaç arkadaşımda öyle