Gizembiniciogl1 Temizlik yapınca beliniz ve karnınız ağrıyor mu kızlar? Herhangi bir sakıncası varmıdır
Mtzkuzum Gizembiniciogl1 karnım değil ama belim sırtım omzum çok agrıyor içinden ateş çıkıyor sanki alev alev yanıyor
Hazalaskin Gizembiniciogl1 yok canım bence ben 35 haftalık gebeyim 2 gün sonra 36 hatta her işimi kendim yapıyorum bi sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar ben hareketsiz oturup yatınca belim ağrıyor iş yaparken değil 😂
Deletedmom_7156 Gizembiniciogl1 hamileyken doğru düzgün temizlik yapamıyordum aninda yorulup ağrılar başlardı o yüzden hergun bi odaya temizlerdim
Nidakorkmaz Ben hiç durmayan biriyim temizlik anlamında. Kendimi öok zorladığımda benim de oluyor bence korkulacak birşey yok 🥰
Ecekadir Gizembiniciogl1 günlük ev işlerimi yapıyorum dolanıyorum 35 haftalık olcam yarın sadece cok kaptırınca kendimi kendini topluyo ve cok sert oluyo hemen oturuyorum yoksa herşey yapıyorum
Pyrz_07 Gizembiniciogl1 26 haftalığım dün temizlik yapınca kasık kalca ve bel ağrım oldu ama bugün yok genelde yorulunca oluyor